Εγκρίθηκε από το Υπουργείο Υγείας η σκοπιμότητα για την «Αναδιαμόρφωση Τμημάτων Κτιρίων Α΄, Β΄ και Γ΄ του παλαιού Νοσοκομείου Αγρινίου», ύψους 1.500.000 ευρώ.

Αποτέλεσμα εικόνας για agriniolike παλαιό

   Με σχετική απόφαση, αρ. πρωτ.Α4α/Γ.Π.οικ.7909/29-1-2018 (ΑΔΑ:ΩΥΕ0465ΦΥΟ-Ξ68),του Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας κ. Παύλου Πολάκη, εγκρίθηκε η σκοπιμότητα εκτέλεσης του έργου «Αναδιαμόρφωση τμημάτων κτιρίων Α΄, Β΄ και Γ΄ του παλαιού Νοσοκομείου Αγρινίου» προϋπολογιστικής δαπάνης 1.500.000 ευρώ.
   Στη συνέχεια, μέσω της 6ης ΥΠΕ με το αρ. πρωτ.4567/31-1-2018, εστάλη προς το Υπουργείο το επικαιροποιημένο Τεχνικό Δελτίο Έργου  που συνέταξε η Τεχνική μας Υπηρεσία, ώστε η Δ/νση Οικονομικών να μεριμνήσει για την φύλαξη του εν λόγω έργου στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων 2018.

Το έργο περιλαμβάνει τα παρακάτω :
Κτίριο Α΄: στέγαση του ΕΟΠΥΥ.
Κτίριο Α΄: 1Ος όροφος, στέγαση Δ.Ι.ΕΚ. Βοηθών Νοσηλευτικής Γενικής Νοσηλείας.
Κτίριο Β΄: στέγαση του Ξενώνα του «Ψυχαργώς» - Μονάδα Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης, που φιλοξενεί άτομα με ψυχικές διαταραχές στο πλαίσιο
αποσυλοποίησης.
Κτίριο Γ΄: χώρος στέγασης του ΕΚΑΒ

   Η ένταξη χρηματοδότησης πλέον του έργου και η δημοπράτησή του μέσω του προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων 2018, είναι θέμα χρόνου και αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλους ανεξαιρέτως (πολιτική ηγεσία, διοικητική υπηρεσία, τεχνική υπηρεσία, 6η ΥΠΕ) που συνέβαλαν με συντονισμένο και αποτελεσματικό τρόπο, στην  ολοκλήρωση των απαιτούμενων διαδικασιών, ώστε να υλοποιηθεί η συγκεκριμένη ένταξη χρηματοδότησης.


                                                      ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ Γ.Ν. ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ
                                                           ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΑΓΡΙΝΙΟΥ                                                             ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Ε. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣShare on Google Plus
TO No1 Αγρινιώτικο-Ανεξάρτητο blog.Επικοινωνία:agriniolike@gmail.com
    Agriniolike 1
    Agriniolike.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.