ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Αγρίνιο :Πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός της Ένωσής Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας

 C:\Users\User\Desktop\ΧΟΡΟΣ 1.jpg

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 02-02-2018 σε γνωστό κέντρο του Αγρινίου ο ετήσιος χορός της Ένωσής μας. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Αγρινίου κ. ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ, ο Δ/ντης Δ.Α. ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ Α/Δ κ. ΠΑΠΑΕΥΘΥΜΙΟΥ Δημήτριος, ο Αναπ. Δ/της Α/Δ κ. ΠΕΤΣΙΝΗΣ Παναγιώτης, ο Δ/ΝΤΗΣ Υ.Α. ΑΓΡΙΝΙΟΥ Α/Υ κ. ΓΑΛΑΖΟΥΛΑΣ Δημήτριος, ο Α/Υ κ. ΣΑΡΑΤΣΗΣ Βασίλειος, ο Διοικητής του Α.Τ. Ακτίου –Βόνιτσας Α/Α΄ ΦΛΩΡΟΣ Βασίλειος, ο Διοικητής Α.Τ. Αμφιλοχίας ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΛΟΣ Δημήτριος, ο Διοικητής Α.Τ. Αγίου Βλασίου Αρχ/κας ΝΤΑΒΑΡΙΝΟΣ Δημήτριος, ο βουλευτής της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ κ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ Δημήτριος, η Αντιδήμαρχος κ. ΣΑΛΑΚΙΔΟΥ-ΠΙΣΤΙΟΛΗ ΟΛΓΑ, ο Δ/της Π.Υ. Αγρινίου κ. ΜΠΟΚΑΣ Χριστόφορος, η Πολιτευτής της Ν.Δ. κ. ΜΠΟΚΑ Γεωργία, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της ΠΟΑΣΥ  κ. ΜΑΥΡΑΓΑΝΗΣ Χρήστος, ο πρόεδρος της Διεθνής Ένωσης Αστ/κων Τ.Δ. Ακαρνανίας Α/Β κ. ΚΩΣΤΑΣ Νικόλαος, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Αγρινίου κ. ΤΣΟΥΝΗΣ Δημήτρης (με πολλά μέλη του συνδέσμου) ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ κ. ΚΑΡΑΚΙΤΣΟΣ, η δημοσιογράφος και εκδότης κ. ΣΑΜΑΡΑ Κωνσταντίνα, ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αγρινίου κ. ΝΙΚΑΚΗΣ Δημήτριος, οι νομικοί μας σύμβουλοι κ. ΚΑΖΑΝΤΖΗΣ Νικόλαος και ΤΣΙΜΠΟΥΚΗΣ Χρήστος, εκπρόσωποι των Ενώσεων Αθηνών και Αιτωλίας, πολλοί συνάδελφοι εν ενέργεια, συνταξιούχοι και αρκετοί πολίτες. Σύντομη παρουσία στην εκδήλωση μας έκανε η Τομεάρχης οικονομικών και Ανάπτυξης της Ν.Δ. πρώην Υπουργός κ. ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ Θεοδώρα η οποία στο χαιρετισμό της τόνισε τους δεσμούς της που την συνδέουν με τον τόπο μας και εξήρε το έργο των Αστ/κων και τόνισε την προσωπική της αγάπη και εκτίμηση προς την ΕΛ.ΑΣ, καθώς η υπερπροσπάθεια και ο επαγγελματισμός των Αστ/κων οδήγησε στη σύλληψη των δολοφόνων του συζύγου της.

C:\Users\User\Desktop\ΧΟΡΟΣ 9.jpg


Ακόμη χαιρετισμούς απεύθυναν ο πρόεδρος της Ένωσης κ. ΚΩΣΤΑΚΗΣ Αντώνιος που ευχαρίστησε όλους για την παρουσία τους και ευχήθηκε καλή δύναμη και υγεία στους δύσκολους καιρούς που περνάμε, ο Α/Δ κ. ΠΑΠΑΕΥΘΥΜΙΟΥ Δημήτριος εξήρε το έργο της Αστυνομίας, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της ΠΟΑΣΥ κ. ΜΑΥΡΑΓΑΝΗΣ Χρήστος τόνισε τους αγώνες της ομοσπονδίας μας για καλύτερες συνθήκες και απόσυρση του μισθολογίου μέσω δικαστικής απόφασης.

Χαιρετισμούς απέστειλαν λόγω αδυναμίας τους να παρεβρεθούν, ο Γενικός Περιφερειακός Δ/της Δυτικής Ελλάδος Ταξίαρχος κ. ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ Κων/νος,  η Αντιπεριφερειάρχης Ν.Ε. ΑΙΤ/ΝΙΑΣ κ. ΣΤΑΡΑΚΑ Χριστίνα και ο Στρατηγός εν αποστρατεία και πρώην Γενικός Α.Δ. Δυτικής Ελλάδος Αντιστράτηγος κ. ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ Αδαμάντιος.

C:\Users\User\Desktop\ΧΟΡΟΣ 5.jpg

Η Ένωσή μας ευχαριστεί όλους για την παρουσία τους και τονίζει προς τους αγαπητούς μας συναδέλφους ότι πάντα θα αγωνίζεται για το καλύτερο.


ο
ο
Πρόεδρος
Γεν. Γραμματέας


ΚΩΣΤΑΚΗΣ Αντώνιος
ΛΑΧΑΝΑΣ Θεόδωρος


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια