ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Διπλό στο Αγρίνιο για την Κ17 του ΠΑΣ Γιάννινα!


Σε παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο του Παναιτωλικού, η ομάδα Κ17 του ΠΑΣ Γιάννινα νίκησε με σκορ 0-2 τους Αγρινιώτες και τους πλησίασε στους 2 βαθμούς, με τον Παναιτωλικό να έχει ρεπό την τελευταία αγωνιστική και τον ΠΑΣ να παίζει με τον ΑΟΚ.

Με τη νίκη του αυτή και εφόσον την τελευταία αγωνιστική νικήσει μέσα στα Γιάννενα τον ουραγό ΑΟΚ Κέρκυρας, ο ΠΑΣ θα τερματίσει στην 4η θέση της βαθμολογίας, που έτσι όπως εξελίχθηκε η φετινή σεζόν ήταν το καλύτερο που μπορούσε να πάρει.

Από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο ήταν ο απολογισμός για τον ΠΑΣ, ενώ από ένα καλό ημίχρονο είχαν οι δύο ομάδες. Καλύτερος ο ΠΑΣ στο πρώτο 45λεπτο προηγήθηκε στο 5ο λεπτό με σουτ του Παππά, ενώ δημιούργησε και δύο ακόμα καλές στιγμές με τους Εμβραΐζογλου και Καραμποΐκη, στις οποίες θα μπορούσε να εδραιώσει το προβάδισμά του.

Γενικώς ο ΠΑΣ αν ήταν πιο ψύχραιμος στην τελική πάσα ή την τελική προσπάθεια θα μπορούσε να «καθαρίσει» πιο νωρίς το ματς. Δεν το κατάφερε αυτό στο α’ μέρος, με τον Παναιτωλικό να τον πιέζει στην επανάληψη, αλλά να μην απειλεί ουσιαστικά για την ισοφάριση. Έτσι ο ΠΑΣ έδωσε τη «χαριστική βολή» στους γηπεδούχους στο 91’ με τον Γκεσούλη να πλασάρει και να κάνει το 0-2!

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Παναιτωλικός: Αρμύρας, Ευθυμίου, Θεοτοκάτος, Κωνσταντίνου, Ματζανάς, Μελιάδης, Μπελεβώνης, Παναγιωτίδης, Πανταζής, Ράπτης, Σκόνδρας

ΠΑΣ Γιάννινα: Δούκας, Ντάνας (62’ Ιωαννίδης), Πόγιας, Μέγας, Ντόντης, Νάτσιας, Παππάς (67’ Λώλης), Εμβραΐζογλου, Καραμποΐκης (80’ Γκεσούλης), Τάφα (59’ Λέκκας), Σακκάς (74’)

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια