ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Πολλές οι χθεσινές συλλήψεις στην Αιτωλοακαρνανία

Αποτέλεσμα εικόνας για agriniolike συλλήψεις

Συνελήφθη, χθες το πρωί, στη Βόνιτσα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βόνιτσας, μια 37χρονη ημεδαπή, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που της διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι κατείχε παράνομα ένα κυνηγετικό όπλο.

Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, στο 65ο χιλιόμετρο της Ιόνιας Οδού, στο ύψος της Ρίγανης, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, δυο αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 51 και 24 ετών, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που τους διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι διέμεναν παράνομα στη Χώρα.

Συνελήφθη, χθες το πρωί, στη Ναύπακτο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ναυπακτίας, ένας 57χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Άμφισσας, σύμφωνα με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης δέκα μηνών και χρηματική ποινή χιλίων (1.000) ευρώ, για παράβαση του Δασικού Κώδικα.

Συνελήφθη, χθες το πρωί, στο Αιτωλικό, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου, ένας 54χρονος ημεδαπός, διότι σε έλεγχο που διενεργήθηκε στην οικία του από αρμόδιο συνεργείο της ΔΕΔΔΗΕ διαπιστώθηκε ότι τη ρευματοδοτούσε παράνομα.

Επίσης, σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του παρουσία δικαστικού λειτουργού, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν (1.064) γραμμάρια λαθραίου καπνού  και (1.355) αυτοσχέδια λαθραία τσιγάρα.

Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, στη Ναύπακτο και στο Μεσολόγγι, πέντε ημεδαποί (τρεις άνδρες - δυο γυναίκες) ηλικίας 37, 26, 17, 23 και 44 ετών αντίστοιχα, διότι σε αστυνομικούς ελέγχους που τους διενεργήθηκαν, διαπιστώθηκε ότι οδηγούσαν οχήματα στερούμενοι άδειας ικανότητας οδήγησης.

Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή σε βάρος 38χρονης ημεδαπής, η οποία αφαίρεσε από οικία, στην οποία εργαζόταν ως οικιακή βοηθός, το χρηματικό ποσό των 800 ευρώ.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια