ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Ο «Αέρας FM» συμμαχεί με τα «Παραπολιτικά»!


Ο “Αέρας” FM 99,5 με 20ετή παρουσία στην Αιτωλοακαρνανία και την Δυτική Ελλάδα, αποτελεί την έγκυρη φωνή της ενημέρωσης. Με στόχο την πληρέστερη ενημέρωση των ακροατών του ο «Αέρας» FM «συμμαχεί» με το πιο δυναμικό ενημερωτικό ραδιόφωνο της Αθήνας και φέρνει στα FM της Δυτικής Ελλάδας τα «Παραπολιτικά 90,1».
Η πρωινή ζώνη των «Παραπολιτικών» πλέον εκπέμπει καθημερινά στους πολίτες της Δυτικής Ελλάδας μέσα από τη συχνότητα του “Αέρας” FM 99,5 και προσφέρει ενημέρωση και καυστικά σχόλια με τους καταξιωμένους δημοσιογράφους Γιώργο Χουδαλάκη και Γιώργο Τράγκα.
Πλέον η μάχη της ενημέρωσης ξεκινά «Νωρίς» από τις 6 έως τις 8 το πρωί με τον Γιώργο Χουδαλάκη να σας προσκαλεί να παρακολουθήσετε την επικαιρότητα μέσα από το δικό του διεισδυτικό πρίσμα. Τη σκυτάλη παραλαμβάνει το «βαρύ πυροβολικό» της ενημέρωσης, ο Γιώργος Τράγκας, με την εκπομπή «εν Αθήναις» από τις 8 έως τις 11 το πρωί.
Και τα Σάββατα όμως η ενημέρωση ξεκινά νωρίς με πλούσια ρεπορτάζ και συνεντεύξεις στην «Πρωινή πτήση» του Τηλέμαχου Σαντοριναίου από τις 6 έως τις 9 το πρωί.
Μείνετε συντονισμένοι.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια