Αγρίνιο :Την Κυριακή 13 Μάη το Μαθητικό Φεστιβάλ της ΚΝΕΤην Κυριακή 13 Μάη και ώρα 19.00 πραγματοποιείται το Μαθητικό Φεστιβάλ της ΚΝΕ στο Αγρίνιο στον προαύλιο χώρο του γηπέδου του Παναιτωλικού.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

- Oμιλία με θέμα «Ο αθλητισμός που έχουμε ανάγκη σήμερα», από μέλος του Τμήματος Αθλητισμού της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Tο μεγάλο τελικό των νικητών του ποδοσφαιρικού τουρνουά που προηγήθηκε με την ομάδα του Παναιτωλικού, στο γήπεδο του Παναιτωλικού.

- Βράβευση των νικητριών ομάδων.

Στο χώρο του Φεστιβάλ θα υπάρχει πρωτότυπη έκθεση, που θα γίνονται και ξεναγήσεις, με τίτλο «Το πρότυπο αθλητή μέσα και έξω από το γήπεδο».

Με την έκθεση δίνεται η δυνατότητα στους μαθητές και τις μαθήτριες, αλλά και στους μεγαλύτερους, να γνωρίσουν, μεταξύ άλλων, άγνωστες πλευρές της ιστορίας του Παναιτωλικού, καθώς στην έκθεση παρουσιάζονται ενδεικτικά παίχτες του Παναιτωλικού, όπως ο Πάνος Αλεξάς, ο Χρήστος Καμζέλης, που έδωσαν τη ζωή τους τη δεκαετία του 1940 και ο Βασίλης Μήτσου.

Αντίστοιχα παρουσιάζονται ο Νίκος Γόδας, παίχτης του Ολυμπιακού, ΕΛΑΣίτης και ο Άγγελος Μεσσάρης, παίχτης του Παναθηναϊκού, αθλητές που με τη στάση τους μέσα και έξω από το γήπεδο αποτελούν έμπνευση για ζωή και δράση τόσο για τους νέους όσο και για τον καθένα.

Επίσης στο χώρο θα υπάρχει έκθεση βιβλίου, πινγκ - πονγκ κ.ά.

Η είσοδος, στο χώρο του Φεστιβάλ όπως και στο γήπεδο του Παναιτωλικού, θα είναι ελεύθερη.
Share on Google Plus
TO No1 Αγρινιώτικο-Ανεξάρτητο blog.Επικοινωνία:agriniolike@gmail.com
    Agriniolike 1
    Agriniolike.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.