ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Β.Σφυρής: Θα αφανιστούν αγρότες και 180 εποχικοί εργαζόμενοι στα εγγειοβελτιωτικά έργα-Κινητοποίηση στο Μεσολόγγι


Συγκέντρωση έξω από τα γραφεία της ΔΕΗ στο Μεσολόγγι πραγματοποίησε ο αγροτικός κόσμος και εκπρόσωποι των ΤΟΕΒ Νεοχωρίου, Μεσολογγίου, Κατοχής, Λεσινίου, Φυτειών και ο ΓΟΕΒ Αχελώου προκειμένου να αποτρέψουν την διακοπή ρεύματος στα αντλιοστάσια, μετά και τα ειδοποιητήρια που απέστειλε η ΔΕΗ την περασμένη Παρασκευή λόγω οφειλών.

“Η ΔΕΗ απειλεί με άμεση διακοπή του ρεύματος στα αντλιοστάσια.. Ύστατη έκκληση προς όλους τους οφειλέτες να τακτοποιήσουν άμεσα τις οφειλές τους για να μην κλείσουν οι οργανισμοί. Σήμερα περισσότεροι από 200 αγρότεςσυγκεντρωθήκαμε έξω από τα γραφεία της ΔΕΗ στο Μεσολόγγι από όλα τα ΤΟΕΒ της Αιτωλοακαρνανίας του ΓΟΕΒ και όλου του αγροτικού κόσμου προκειμένου να σταματήσουμε την διακοπή ρεύματος στα αντλιοστάσια. Δεν θα επιτρέψουμε την καταστροφή του τόπου μας” τόνισαν οι διοργανωτές.

Οι ΤΟΕΒ κατέθεσαν τις προτάσεις τους στον προϊστάμενο του ΔΕΔΔΗΕ, Νίκο Γαλάνη για πάγωμα των παλιών χρεών τόκοι και διακανονισμό για τουλάχιστον 120 δόσεις. Ο Βλάσης Σφυρής από τον ΓΟΕΒ Αχελώου μίλησε στην εκπομπή “ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ” με την Νανά Θεοδωροπούλου στον aeras fm και επανέλαβε ότι θα είναι καταστροφικό για την περιοχή και τους αγρότες η διακοπή στην ηλεκτροδότηση και επισήμανε πως πέρα από την ολική καταστροφή των καλλιεργητών θα καταστραφούν και 180 εργαζόμενοι που εργάζονται εποχικοί στα εγγειοβελτιωτικά έργα .

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια