ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Ι.Ν Αγίου Δημητρίου Αγρινίου :Εκδήλωση με τίτλο την «Ελλάδα το καλύτερο κομμάτι της καρδιάς μας»

Αποτέλεσμα εικόνας για agriniolike Άγιος Δημήτριος

Την Κυριακή, 13 Μαΐου 2018, στις 8:00 το απόγευμα, ο Ιερός Ναός Αγίου Δημητρίου Αγρινίου διοργανώνει και σας προσκαλεί στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στον περίβολο του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου με την ευκαιρία της λήξεως των πνευματικών ευκαιριών που διοργάνωσε ο Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου Αγρινίου για την περίοδο 2017/2018 καθώς και με την ευκαιρία του πέρατος των μαθημάτων του Κοινωνικού Φροντιστηρίου «Άγιος Ιωάννης ο Βραχωρίτης».

Η φετινή εκδήλωση θα είναι αφιερωμένη στην Ελλάδα που κυκλώθηκε από σύννεφα που απειλούν να αλλοιώσουν το ήθος της και να φθείρουν την πολιτισμική ιδιοπροσωπία των Ελλήνων. Η εθνική ευσυνειδησία είναι σημαντική για τον καθένα που επιθυμεί να περιφρουρήσει την πνευματική ανεξαρτησία και την αυτονομία της πατρίδας του. Γι’ αυτό το λόγο, η φετινή εκδήλωση που φέρει τον τίτλο «Ελλάδα το καλύτερο κομμάτι της καρδιάς μας», θα περιλαμβάνει αφιέρωμα στον ήρωα σμηναγό Γεώργιο Μπαλταδώρο, πιλότο του αεροσκάφους Mirage 2000-5 της Πολεμικής Αεροπορίας, το οποίο κατέπεσε στο Αιγαίο.

Σας περιμένουμε όλους!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

Εισαγωγή

Ύμνοι από τη Βυζαντινή Χορωδία Ιεροψαλτών Αγρινίου

Τραγούδια για το Αιγαίο από τη Νεανική – Παιδική Χορωδία του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Αγρινίου και ειδικό αφιέρωμα – τραγούδι στον ήρωα πιλότο Γεώργιο Μπαλταδώρο , που έπεσε υπερασπιζόμενος το Αιγαίο

Παρουσίαση του DVD «Ελλάδα το καλύτερο κομμάτι της καρδιάς μας»

Χαιρετισμός παιδιών του κοινωνικού φροντιστηρίου «Άγιος Ιωάννης ο Βραχωρίτης»

Βράβευση των εθελοντών καθηγητών του κοινωνικού φροντιστηρίου «Άγιος Ιωάννης ο Βραχωρίτης»

Βράβευση των διευθυντών του 6ου και του 2ου Γυμνασίου Αγρινίου

Παραδοσιακοί χοροί με ζωντανή μουσική με τραγούδια για το Αιγαίο και την Ελλάδα μας

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΑΙΤΩΛΙΑΣ ΚΑΙ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια