Καταπέλτης κατά Κωνσταντάρα ο Πριόνας και αποκαλυπτικός “Έκανα υπομονή δεν άντεξα άλλο…με κλείδωσε μέχρι έξω από το γραφείο μου”Δύσκολος διαφαίνεται ο δρόμος για την νυν δημοτική αρχή Θέρμου μέχρι τις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές αφού μετά και την ανεξαρτητοποίηση του άλλοτε στενού του συνεργάτη Αντώνη Πριόνα το κλίμα είναι εκρηκτικό.

Ο Αντώνης Πριόνας, ο οποίος είχε εκλεγεί με την παράταξη του κ.Κωνσταντάρα ανακοίνωσε την ανεξαρτητοποίησή του με αιχμές κατά της δημοτικής αρχής.

«Δεσμευτήκαμε να δουλέψουμε με όραμα, σχέδιο και συνεργασία αλλά αυτό που εισέπραξα ήταν πρακτικές άλλων εποχών” τόνισε ο κ.Αντώνης Πριόνας μιλώντας στην εκπομπή “ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ” με την Νανά Θεοδωροπούλου στον AERAS FM 99.5. Ο κ. Πριόνας ήταν καταπέλτης κατά του Δημάρχου Σπύρου Κωνσταντάρα κατηγορώντας τον για αυταρχική αλαζονική και συγκεντρωτική συμπεριφορά ” Έκανα υπομονή τόσα χρόνια για το καλό του τόπου και τον δημοτών γιατί αγαπώ τον τόπο μου αλλά πλέον δεν άντεξα. Ο κ.Κωνσταντάρας δεν μας υπολόγιζε, μιλούσε με ακατονόμαστες εκφράσεις στα δημοτικά συμβούλια, δεν μας ενημέρωνε για θέματα του δήμου και όταν έγινε η αποπομπή μου με κλείδωσε και έξω από το γραφείο….” είπε μεταξύ άλλων ο κ.Πριόνας ο οποίος δεσμεύτηκε πως θα είναι δίπλα στου πολίτες και τα προβλήματά τους!
Share on Google Plus
TO No1 Αγρινιώτικο-Ανεξάρτητο blog.Επικοινωνία:agriniolike@gmail.com
    Agriniolike 1
    Agriniolike.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.