ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Παράδοση πέντε αμαξιδίων από τον Γιώργο Παπαναστασίου στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο «Μαρία Δημάδη»



O Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου παρέδωσε στην Διευθύντρια του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου «Μαρία Δημάδη»  5 αναπηρικά αμαξίδια ειδικού τύπου  για τις ανάγκες του σχολείου.
Τα χρήματα για την αγορά τους συγκεντρώθηκαν από τα έσοδα δύο εκδηλώσεων  που διοργάνωσε ο Δήμος Αγρινίου στο πλαίσιο του Χριστουγεννιάτικου Προγράμματος.
Στην δωρεά αγάπης αναφέρθηκε  ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου: «Σήμερα εκπληρώνουμε μια υποχρέωση μας απέναντι σε αυτά τα παιδιά. Αυτή η  δωρεά  έχει  την υπογραφή όλων των  Αγρινιωτών που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκλησή μας για  συγκέντρωση  χρημάτων προκειμένου να αγοραστούν τα  αμαξίδια.  Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε ως ανταπόδοση του τεράστιου έργου που προσφέρετε καθημερινά σε τούτο εδώ το σχολείο. Να είστε σίγουροι ότι δεν θα σταματήσουμε την προσπάθεια. Δεσμεύομαι  κι εγώ και οι συνεργάτες μου ότι θα είμαστε στο πλευρό σας όποτε ζητηθεί».



Οι μαθητές δώρισαν στον Γιώργο Παπαναστασίου έναν πίνακα ζωγραφικής ενώ παρόντες στην εκδήλωση ήταν  οι Αντιδήμαρχοι Μαρία Παπαγεωργίου και Σπύρος Αδάμης και ο Δ/ντης Α βάθμιας Εκπαίδευσης Χρήστος Κολοβός. Την ικανοποίησή της για την προσφορά εξέφρασε η κ . Ευγενία Κατσένη, Διευθύντρια του σχολείου : «Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω εκ μέρους των γονέων τον Δήμαρχο και την Δημοτική Αρχή που συναισθάνθηκαν τις ανάγκες μας και ανέλαβαν την υποχρέωση να καλύψουν  ένα μεγάλο κενό. Με  την πρωτοβουλία σας κ. Παπαναστασίου διευκολύνετε την καθημερινότητα των μαθητών».                                         
                                                 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια