ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Απ. Κατσιφάρας: Οι τοπικές κοινωνίες δίνουν το παράδειγμα στις εθελοντικές δράσεις


Για την απόφασή τους να συστήσουν Σώμα Εθελοντών Αντιμετώπισης Καταστροφών – Διασωστών – Πυροσβεστών Ερυμάνθου ενημέρωσαν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Απόστολο Κατσιφάρα, τον οποίο και επισκέφθηκαν σήμερα Τρίτη 29 Μαρτίου 2018.
Ο κ. Κατσιφάρας τους συνεχάρη, επισημαίνοντάς τους τη σημασία της εθελοντικής δράσης σε δύσκολες εποχές , όπως αυτήν που διανύουμε και τόνισε πως πρόκειται για πράξη κοινωνικής ευθύνης
«Μακάρι όλοι να αποκτήσουμε τη συνείδηση του εθελοντή. Είναι παρήγορο το γεγονός ότι τόσο σημαντικές πρωτοβουλίες ξεκινούν από τις τοπικές κοινωνίες. . Εκείνοι που γνωρίζουν τον τόπο τους είναι αυτοί που μπορούν να βοηθήσουν περισσότερο από τον καθένα στις περιπτώσεις εκτάκτου ανάγκης» ανέφερε ο Περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας.
Τον Περιφερειάρχη επισκέφθηκαν εκ μέρους του Σώματος Εθελοντών Αντιμετώπισης Καταστροφών – Διασωστών – Πυροσβεστών Ερυμάνθου ο πρόεδρος Διαμαντής Κανελλόπουλος, ο αντιπρόεδρος Κωνσταντίνος Κωστόπουλος, ο γενικός γραμματέας Θεόδωρος Βέρρας, ο ταμίας Αθανάσιος Τσάμης, η υπεύθυνη Τύπου Ασημίνα Ταγκαλάκη και το μέλος του Δ.Σ Κωνσταντίνος Μακρόπουλος, ενώ το ΔΣ συμπληρώνεται από τρία ακόμη μέλη, τους Νικόλαο Λιαροδήμο, Ανδρέα Γιαννακόπουλο και Κωνσταντίνα Κωστοπούλου.
Όπως ανέφεραν κατά τη συνάντηση το Σώμα αριθμεί ήδη 100 εθελοντές που σε έκταση καλύπτουν το σύνολο του Καλλικρατικού Δήμου Ερυμάνθου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια