ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Αγρίνιο :Με επιτυχία η πρεμιέρα της παράστασης «Η γραμμή» της ΘΕΑΤΡόPolice (φωτό-βίντεο)


Πρεμιέρα χθες στην αίθουσα του ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου για την ερασιτεχνική θεατρική ομάδα ΘΕΑΤΡόPolice της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας και της Τοπικής Διοίκησης Ακαρνανίας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, με την θεατρική παράσταση «Η γραμμή» του Ισραέλ Χόροβιτς σε σκηνοθεσία Γιούλης Μαρούση.     
 
Η παράσταση δόθηκε παρουσία του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Δυτικής Ελλάδας Ταξίαρχου κ. Κωνσταντίνου Στεφανόπουλου, του Αστυνομικού Διευθυντή Α.Δ.Ακαρνανίας Α/Δ κ. Δ. Παπαευθυμίου, της Αντιδημάρχου κας Όλγας Σαλακίδου και πλήθος θεατών.

Τελικά έχει σημασία σε πια θέση βρίσκεσαι; Αν είσαι μπροστά ή πίσω από την γραμμή; Την γραμμή ποιος την οριοθετεί αλήθεια και τι πρέπει να ξεπεράσεις, να δεχθείς, να καταλάβεις σε αυτή τη ζωή ώστε να τοποθετηθείς πονηρά ή άξια πρώτος και σε τί;

Πολλά τα ερωτήματα που σου δημιουργεί η παράσταση με τους πέντε χαρακτήρες, οι απαντήσεις ανάλογα με αυτές τις προσωπικότητες και τον τρόπο σκέψης του καθενός μας. . .!

Άφθονο το γέλιο τόσο με τις ατάκες αλλά και με την απερισκεψία των ανθρώπων που βγαίνει μέσα από τον τρόπο αντιμετώπισης των θεμάτων που καλούνται να αναδείξουν στην σκηνή οι ηθοποιοί μέσα από τους ρόλους τους.

Στην διάθεσή σας ακόμη τρεις παραστάσεις μέχρι και την Κυριακή 13 Μαϊου.

Μια παράσταση που αξίζει να την δείτε. . .μια ακόμη επιτυχία της ερασιτεχνικής θεατρικής ομάδας ΘΕΑΤΡόPolice και της Γιούλης Μαρούση.





πηγή :agrinioreport.com 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια