ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Αγρίνιο για τον Αγώνα Δρόμου για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών

Αποτέλεσμα εικόνας για agriniolike κυκλοφοριακές

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας ενημερώνει τους πολίτες ότι, στο πλαίσιο διεξαγωγής του Αγώνα Δρόμου για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών και της Παράνομης Διακίνησης τους, την Δευτέρα 25-6-2018, θα πραγματοποιηθούν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις με σκοπό την διευκόλυνση της κυκλοφορίας και την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων.

Πιο συγκεκριμένα, σήμερα (25-6-2016) στο Αγρίνιο:

•       Απαγορεύεται κατά τις ώρες 18:30-20:30 η κυκλοφορία των οχημάτων στον παράδρομο της Ε.Ο. Αντιρρίου – Ιωαννίνων, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Ιωάννινα, στο τμήμα αυτής από την (64,050) χ/θ (είσοδος παραδρόμου) έως την συμβολή των οδών Χαριλάου Τρικούπη και Μ. Κατράκη.
•       Απαγορεύεται κατά τις ώρες 18:30-20:30 η κυκλοφορία των οχημάτων σε όλο το μήκος της δημοτικής οδού Χαριλάου Τρικούπη.
•       Απαγορεύεται κατά τις ώρες 18:30-20:30 η στάθμευση οχημάτων  σε όλο το μήκος της οδού Χαριλάου Τρικούπη.
•       Απαγορεύεται κατά τις ώρες 17:30-23:00  η κυκλοφορία των οχημάτων στις οδούς περιμετρικά της Πλατείας Δημοκρατίας καθώς απαγορεύεται η στάθμευση σε όλα τα τμήματα των ανωτέρω οδών.

Τα χρονικά διαστήματα των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων δύναται να παραταθούν ή μειωθούν και πέραν των προκαθορισμένων ωρών ή και να μην εφαρμοσθούν ανάλογα με τις επικρατούσες κυκλοφοριακές συνθήκες.

Το Τμήμα Τροχαίας Αγρινίου συνιστά στους οδηγούς να τηρούν τις ρυθμιστικές πινακίδες και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των τροχονόμων.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια