ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Το Αγρίνιο τίμησε την Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής



Το Αγρίνιο τίμησε την Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής με μια σειρά εκδηλώσεων στο κέντρο της πόλης. Το Μουσικό Σχολείο Αγρίνιου  παρουσίασε το  Σύνολο Χάλκινων Πνευστών σε εκδήλωση στον πεζόδρομο Παπαστράτου ενώ στην Πλατεία Δημοκρατίας η Ορχήστρα  της Φιλαρμονικής του Δήμου Αγρίνιου με την  Άννα Παπαδοπούλου και τον Χρήστο Παντούλα παρουσίασαν την συναυλία «Ψάχνοντας τον Σταυρό του Νότου στις Μουσικές του Κόσμου». Συμμετείχε και η Γεωργία Τζιμάνη.
Την επιμέλεια   της συναυλίας είχε ο Διευθυντής της Φιλαρμονικής κ.Κονίδας Βασίλης ο οποίος αφιέρωσε τη συναυλία στο φίλο της Φιλαρμονικής κ.Θάνο Μικρούτσικο.

Το Αγρίνιο  συμμετέχει, για 12 η χρονιά,  στην μεγάλη αυτή γιορτή της μουσικής διοργανώνοντας ξεχωριστές εκδηλώσεις. Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου  απένειμε τιμητικούς επαίνους στους συμμετέχοντες: «Το Αγρίνιο,  με την πλούσια μουσική παράδοση,  δεν θα μπορούσε να απέχει από την πανευρωπαϊκή γιορτή της μουσικής.Οι μουσικοί μας φρόντισαν αυτές τις ημέρες να δώσουν ρυθμό και χρώμα στην πόλη  και αξίζουν, γι αυτήν την προσπάθεια, συγχαρητήρια».



Ο Δήμος Αγρινίου είναι ένας από τους 50 δήμους που μετέχουν στην Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής όπως εξήγησε η Αντιδήμαρχος Μαρία Παπαγεωργίου .


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια