ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Εορτασμός της ημέρας τιμής των Αποστράτων της Ελληνικής Αστυνομίας


Η εορτή των Αγίων Πάντων έχει καθιερωθεί ως η ημέρα που τιμούνται οι απόστρατοι του Σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας.

Για το σκοπό αυτό, την (03-6-2018) στις 10:00 το πρωί, στην Πάτρα, θα τελεστεί δέηση στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας και στη συνέχεια θα αναγνωσθεί η ημερήσια Διαταγή του κ. Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας.

Μετά τη δέηση θα ακολουθήσει μικρή δεξίωση προς τιμή των αποστράτων του Σώματος στη Λέσχη του Αστυνομικού Μεγάρου Πατρών. Κατά τη μικρή δεξίωση ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Ταξίαρχος Κωνσταντίνος ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ θα απονείμει τιμητικές πλακέτες στους προέδρους των ενώσεων αποστράτων Αχαΐας.

Ανάλογες εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν την ίδια ημέρα και στις έδρες των υπολοίπων Διευθύνσεων Αστυνομίας της Περιφέρειας μας και ειδικότερα :

Στην Διεύθυνση Αστυνομίας Ηλείας στις 10:00 το πρωί, στον Πύργο, θα τελεστεί δέηση στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου.

Στην Διεύθυνση Αστυνομίας Ακαρνανίας στις 10:00 το πρωί, στο Αγρίνιο, θα τελεστεί δέηση στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής.

Στην Διεύθυνση Αστυνομίας Αιτωλίας στις 10:30 το πρωί, στο Μεσολόγγι, θα τελεστεί δέηση στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνος της Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου.

Ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Ελλάδας προσκαλεί όλους τους τοπικούς φορείς, τις Αρχές, το αστυνομικό προσωπικό και τους πολίτες της πόλης μας, να τιμήσουν με την παρουσία τους, τους αποστράτους της Ελληνικής Αστυνομίας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια