ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Τιμητική διάκριση για το τμήμα Ναυπάκτου στο συνέδριο ΑHEPA Ελλάδος


Τιμητική πλακέτα παρέλαβε ο εκπρόσωπος του τμήματος AHEPA Ναυπάκτου στο συνέδριο της AHEPA Ελλάδος που έγινε 15-16 Ιουνίου στην Ξάνθη. Την πλακέτα παρέδωσε ο απερχόμενος κυβερνήτης κ Πετκίδης ως επιβράβευση για την πραγματοποίηση των στόχων του τμήματος με τις δικές του δυνάμεις, κατά τη διετία 2017-2018 που ήταν και η περίοδος της θητείας του ως κυβερνήτη.

Ασφαλώς σημαντικό ρόλο στην αναγνώριση της δραστηριότητας του μικρού τμήματος της Ναυπάκτου μεταξύ άλλων, έχει παίξει και το AHEPA CUP Beach volleyball tournament, το οποίο προβλήθηκε και φέτος στο συνέδριο, εντυπωσιάζοντας τους παριστάμενους με το αναμνηστικόπερσινό αλλά και το φετινό προωθητικό κλιπάκι.

Η εν λόγω αθλητική εκδήλωση διοργανώνεται φέτος για 5η χρονιά από το τμήμα AHEPA Ναυπάκτου, αποτελεί τη μοναδική αθλητική εκδήλωση για την AHEPA Ελλάδος και έχει καταφέρει να προβληθεί και στο εξωτερικό. Το φετινό τουρνουά ανακοινώθηκε προσφάτως στο τελευταίο e-news μηνός Ιουνίου της μητρικής AHEPA στις ΗΠΑ, ενώ στο παρελθόν έχει προβληθεί στο επίσημο περιοδικό AHEPAN με αναγνώστες μέλη AHEPA παγκοσμίως, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της AHEPA στις ΗΠΑ, σε ΜΜΕ της ομογένειας (πχ Εθνικός Κήρυξ) κλπ.


Κατά τα άλλα στο συνέδριο έγινε ο ετήσιος απολογισμός των τμημάτων, ενώ έγιναν και οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ.

Κυβερνήτης AHEPA Ελλάδος για τη θητεία 2018-2019 εξελέγη ο κ. Στάθης Κεφαλίδης από την Κομοτηνή. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην οργάνωση γίνονται εκλογές κάθε χρόνο, με μέγιστη παραμονή στο αξίωμα του κυβερνήτη για δύο συνεχείς θητείες.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια