Η Ν.Ε του Κινήματος Αλλαγής Αιτωλ/νίας για τις συλλήψεις αιρετών στο Μεσολόγγι

Αποτέλεσμα εικόνας για agriniolike κίνημα

Πριν λίγο καιρό, αποκαλύφθηκε η υπόθεση μεταφοράς μεταναστών από το αεροδρόμιο του Μεσολογγίου στο εξωτερικό και οι υπεύθυνοι, μεταξύ των οποίων και  τέως Δήμαρχος Μεσολογγίου, καταδικάστηκαν σε πολυετή φυλάκιση.

Σήμερα, κάποιοι, μεταξύ των οποίων, δυστυχώς, περιλαμβάνονται εν ενεργεία αιρετοί που κατέχουν σημαντικές θέσεις στο Δήμου Μεσολογγίου, συνέστησαν 23μελή εγκληματική οργάνωση και βρήκαν άλλον τρόπο για να «βοηθήσουν» αλλοδαπούς εκδίδοντάς τους παράνομες άδειες διαμονής. Μόνον που, και σε αυτή την περίπτωση, η «βοήθεια» κόστιζε ακριβά και τα χρηματικά ποσά ήταν μεγάλα, σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές.

Καταδικάζουμε απερίφραστα τέτοιου είδους πράξεις, που δυσφημούν την περιοχή και μπορεί να απομακρύνουν τους πολίτες από τα κοινά και την πολιτική και ζητούμε τη δίκαιη τιμωρία των ενόχων.
Ωστόσο, μετά την προχθεσινή ασαφή συμφωνία της Ε.Ε. για την επιστροφή προσφύγων στη χώρα μας, ως χώρας πρώτης υποδοχής, ας σκεφθούμε πόσο απέχει από τις παραπάνω καταδικαστέες πράξεις η εμπορευματοποίηση και η εκμετάλλευση των προσφύγων που γίνεται από την πλευρά της κυβέρνησης ενόψει των εκλογών, προκειμένου αυτή να «κερδίσει» τη χρονική μετάθεση της μείωσης των συντάξεων και τη διατήρηση χαμηλότερου ΦΠΑ σε 5 νησιά, γεμίζοντας  εθελοντικά κλειστά hot-spots που κάποτε θα καταργούσε.

Share on Google Plus
TO No1 Αγρινιώτικο-Ανεξάρτητο blog.Επικοινωνία:agriniolike@gmail.com
    Agriniolike 1
    Agriniolike.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.