Συνάντηση Ν.Καραπάνου με προέδρους & εκπροσώπους αθλητικών σωματείων καλαθοσφαίρισης του Δήμου


Σε συνέχεια της πρωτοβουλίας που ανέλαβε ο Δήμαρχος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου Νίκος Καραπάνος, πραγματοποιήθηκε χθες η πρώτη συνάντηση στο Δημαρχείο, όπου συμμετείχαν οι εκπρόσωποι των αθλητικών σωματείων καλαθοσφαίρισης του Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου.

Παρευρέθηκαν εκ μέρους του Αθλητικού Συλλόγου «Λέων» Ι. Π. Μεσολογγίου ο Πρόεδρος Αθανάσιος Νικολακόπουλος, ο πρόεδρος του Α.Γ.Ο. «Γρηγόρης Λιακατάς» Αιτωλικού Παναγιώτης Σταμούλης και ο αντιπρόεδρος του Γ.Σ. «Χαρίλαος Τρικούπης» Επαμεινώνδας Κλάδης.

Συμμετείχαν επίσης η αντιπρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου Σοφία Λαναρά και ο πρώην Πρόεδρος του Α.Σ. «Λέων» Κωνσταντίνος Ηγούμενος.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ θετικό και εποικοδομητικό κλίμα, ενώ κατά την διάρκειά της συζητήθηκαν θέματα που αφορούν το μέλλον και τη βιωσιμότητα του μπάσκετ στο Δήμο. Αυτός άλλωστε είναι και ο γενικός σκοπός της πρωτοβουλίας που έλαβε ο Νίκος Καραπάνος και στην οποία ανταποκρίθηκαν όλα τα σωματεία.

Στο τέλος της επόμενης εβδομάδας αναμένεται να πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση, όπου εκεί πλέον θα γίνει υποβολή, συζήτηση και εξειδίκευση των προτάσεων.
Share on Google Plus
TO No1 Αγρινιώτικο-Ανεξάρτητο blog.Επικοινωνία:agriniolike@gmail.com
    Agriniolike 1
    Agriniolike.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.