ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Συνάντηση εκπροσώπων Δημοτικών Κοινοτήτων με τον Διευθυντή της Δ.Α Ακαρνανίας

Με τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας,Αστυνομικό Διευθυντή κ.Δημήτρη Παπαευθυμίου και τον αναπληρωτή  διευθυντή Αστυνομικό Διευθυντή κ.Νικόλαο  Νικολάου
συναντήθηκαν ο πρόεδρος του Καινουργίου κ.Κώστας Ευθυμίου ,ο Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Αγρινίου κ.Σωτήρης Κολοβός και οι πρόεδροι των Τ.Κ Παραβόλας και Παντάνασσας κ.Μουτάφης και κ.Κουμάσης αντίστοιχα,την Πέμπτη 2 Αυγούστου.

Θέματα της συνάντησης ήταν  η αστυνόμευση ,το κυκλοφοριακό και η παραβατικότητα στις περιοχές της Αβώρανης,Καινουργίου,Παναιτωλίου,Παραβόλας,στην Παντάνασσα και στην ευρύτερη περιοχή,καθώς και η διαβίβαση αιτημάτων Δημοτών.

Είχε προηγηθεί συνάντηση των εκπροσώπων στο Καινούργιο ,όπου αποφασίστηκε να αιτηθούν συνάντηση.


Σύμφωνα με ενημέρωση του "Κ" ,ειδικά για το Καινούργιο  ο κ.Ευθυμίου συζήτησε για τις διαρρήξεις ,τις κλοπές,τις απόπειρες διαρρήξεων ,την παραβατικότητα και τις τροχονομικές παραβάσεις ,ενώ συζήτησαν όλα τα αιτήματα των Δημοτών.

Από την μεριά του ο κ.Παπαευθυμίου άκουσε προσεκτικά τα όσα αναφέρθηκαν ,ανέλυσε επί των αιτημάτων των Δημοτών και διευκρίνισε τις όποιες ασάφειες.

Επίσης έγινε συζήτηση για τους τρόπους εντατικοποίησης της αστυνόμευσης και ακούστηκαν προτάσεις για το πως θα μπορούσαν να αποδώσουν καλύτερα οι περιπολίες των Αστυνομικών και οι έλεγχοι της Τροχαίας.

Ο Πρόεδρος του Καινουργίου μέσω του "¨Κ" εκφράζει δημόσια τις ευχαριστίες του απέναντι στους κυρίους Παπαευθυμίου και Νικολάου, για το ενδιαφέρον και την εξαιρετική συνεργασία για το καλό των Δημοτών.

Πηγή:kainourgiopress.blogspot.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια