ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Στο Πασχαλινό bazaar του ΚΔΑΠ-μεΑ η Χριστίνα Σταρακά


Η υποψήφια Δήμαρχος Αγρινίου και Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας Χριστίνα Σταρακά επισκέφτηκε  την Τετάρτη 10 Απριλίου το bazaar που πραγματοποιεί ο Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων & Φίλων του Κ.Δ.Α.Π-μεΑ σε συνεργασία με το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία – Κ.Δ.Α.Π. με Α. «Η Γελαστή Πολιτεία».

Η κ. Σταρακά θαύμασε τις δημιουργίες των παιδιών του Κέντρου τα οποία συμμετέχουν στα τμήματα προεπαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης, ενώ παράλληλα συνομίλησε μαζί τους και με τους εκπαιδευτές τους.


Η υποψήφια δήμαρχος Αγρινίου ενημερώθηκε για την πρόοδο των τμημάτων, μένοντας εντυπωσιασμένη από την συμμετοχή και την θέρμη με την οποία αγκαλιάζουν την προσπάθεια εκπαιδευόμενοι και εκπαιδευτές. Παράλληλα ενημερώθηκε και για όλα τα τρέχοντα ζητήματα που αφορούν στο Κέντρο.


Όπως δήλωσε η Χριστίνα Σταρακά «το Πασχαλινό bazaar είναι μια θαυμάσια πρωτοβουλία και οι δημιουργίες των παιδιών εξαιρετικές. Η δημιουργική απασχόληση αυτών των μαχητών της ζωής έχει καθιερωθεί εδώ και πολλά χρόνια στο Αγρίνιο και το Κ.Δ.Α.Π.- μεΑ στηρίχτηκε από τα πρώτα χρόνια της κρίσης, ευτυχώς. Πρέπει να μείνουμε κοντά στα παιδιά μας και να λύνουμε όλα τα προβλήματα που ανακύπτουν γιατί το αξίζουν».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια