Ε.Ι.Ν.Ν.Α.Α :Απαράδεκτο να δημιουργούνται συνθήκες πού να επιτρέπουν ή να επιβάλουν την αναβολή των χειρουργείων

Αποτέλεσμα εικόνας για AGRINIOLIKE ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ


"Xθες ήρθε στην δημοσιότητα ένα ιδιαίτερα σοβαρό και δυσάρεστο γεγονός.  Ακυρώθηκαν τα  χειρουργεία της Οφθαλμολογικής κλινικής της Πέμπτης 11 Απρίλη. 

Ως  Ένωση Νοσοκομειακών Γιατρών θεωρούμε απαράδεκτο να δημιουργούνται    συνθήκες πού να επιτρέπουν ή να επιβάλουν την αναβολή των χειρουργείων από όπου και αν προέρχονται. Το γεγονός αυτό όμως είναι ιδιαίτερα δυσάρεστο και για ένα δεύτερο λόγο. Στο συγκεκριμένο τμήμα , λόγω κάποιων ιδιαίτερων συνθηκών , ήταν βέβαιο ότι πολύ σύντομα θα προέκυπτε κάποιο πολύ σοβαρό πρόβλημα αν δεν υπήρχε δραστική αντιμετώπιση .

Η Ένωση Νοσοκομειακών Γιατρών στις 9/1 , στο πλαίσιο ενημερωτικού σημειώματος προς τον νέο τότε  Διοικητή  για τα προβλήματα του Νοσοκομείου είχε γράψει :

«Στην Οφθαλμολογική κλινική έχει δημιουργηθεί ένα  πρόβλημα το οποίο έχει συζητηθεί εκτενέστατα από όλα τα όργανα του νοσοκομείου.  Έχουν παρθεί συγκεκριμένες αποφάσεις από το ΔΣ οι οποίες πρέπει άμεσα να εφαρμοστούν. Η διαιώνιση του προβλήματος και του παρασκηνίου μόνο προβλήματα μπορεί να δημιουργήσει στους εμπλεκόμενους ,στην κλινική και στο Νοσοκομείο.»

Δυστυχώς επαληθευτήκαμε.

Δεν θα μπούμε για την ώρα σε λεπτομέρειες , πιστεύουμε και περιμένουμε οι Διοικητικές διαδικασίες να διερευνήσουν σε βάθος το γεγονός και να αποδοθούν πλήρως οι ευθύνες.

¨Όμως το ζητούμενο δεν είναι η εκ των υστέρων απόδοση ευθυνών αλλά η έγκαιρη διασφάλιση της ομαλής λειτουργίας."

Το ΔΣ της ΕΙΝΝΑΑ
Share on Google Plus
TO No1 Αγρινιώτικο-Ανεξάρτητο blog.Επικοινωνία:agriniolike@gmail.com
    Agriniolike 1
    Agriniolike.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.