ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων 3ου Γυμνασίου Αγρινίου ευχαριστεί τον Ν.Φαρμάκη και την Τροχαία Αγρινίου για το πεζοφάναρο


 Ανακοίνωση: 

Ύστερα από προσπάθειες του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Γυμνασίου Αγρινίου και με γνώμονα την ασφαλή προσέλευση και αποχώρηση των μαθητών του σχολείου μας,καθώς και την άμεση και αμέριστη βοήθεια της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος,είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την τοποθέτηση φωτεινού σηματοδότη (παλλόμενο )στη συμβολή των οδών Φιλλελήνων και Ρήγα Φερραίου.

Η τοποθέτησή του σηματοδοτεί το συγκεκριμένο σημείο,το οποίο χρήζει ιδιαίτερης προσοχής από τους διερχόμενους οδηγούς είτε λόγω επικινδυνότητας,είτε για την προειδοποίηση ύπαρξης μαθητών,διασφαλίζει σε μεγάλο βαθμό την ασφαλή διέλευση των παιδιών μας στη σχολική μονάδα και την αποφυγή ατυχημάτων των συμπολιτών μας.

Βασική μας αρχή και στόχος τα παιδιά μας.

Ευελπιστούμε όλοι μας και στην οδηγική παιδεία που πρέπει να έχει ο καθένας από εμάς.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας κ.Φαρμάκη Νεκτάριο για την έμπρακτη ανταπόκριση στο αίτημά μας,καθώς επίσης και στον Προ'ι'στάμενο της Δ/νσης Τεχνικών Έργων Ν.Αιτ/νίας κ.Μασίκα Νικόλαο,ο οποίος βοήθησε τα μέγιστα στην υλοποίησή του.Τέλος οφείλουμε να αναφέρουμε και την παρουσία του Προ'ι'σταμένου Τεχνικών Υπηρεσιών Δήμου Αγρινίου κ.Τσούνη Ευάγγελο για την διακριτική επίβλεψη της τοποθέτησης.

Επίσης θέλουμε να εκφράσουμε τις από καρδιάς ευχαριστίες στην Τροχαία Αγρινίου και προσωπικά στον Διοικητή της Τροχαίας κ. Αντωνίου Αλέξη,για τις άμεσες και συντονισμένες προσπάθειες για την τοποθέτηση του φωτεινού σηματοδότη στο σχολείο μας,αναδεικνύοντας το τόσο υψηλό επίπεδο επαγγελματισμού και ανθρωπιάς που τον διακρίνει.

Σαν Σύλλογος Γονέων καταφέραμε την πρώτη τοποθέτηση ενός τέτοιου σηματοδότη έξω από σχολική μονάδα.

Ευχόμαστε να υπάρξει συνέχεια.

Δεν σταματάμε εδώ.Συνεχίζουμε.. 

          Με εκτίμηση

   Η Πρόεδρος του Συλλόγου

Παπαγιαννοπούλου Αναστασία.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια