Η φετινή βασίλισσα του Παναιτωλιωτικου καρναβαλιού θα είναι η Ρέα Ασημακοπούλου,όπως ενημερώνουν οι διοργανωτές του καρναβαλιού. Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η Ρέα είναι μια κοπέλα 23 χρόνων και έχει ύψος 1.80.Το 2019 τελείωσε το λύκειο και εισήχθη για Γαλλική φιλολογία και φιλοσοφία.
Το Φεβρουάριο του 2019 πήρε NOCN επιπέδου 1 της αγγλικής γλώσσας για ομιλητές άλλων ομιλητών .
Μιλάει δύο γλώσσες Αγγλικά και Γαλλικα και είναι κατοχος ευρωπαϊκού διπλώματος κατάρτισης στους ηλεκτρονικους υπολογιστες global intermediate και συνεχίζει της σπουδές τις πάνω στα οικονομικά καθήκοντα.Κανει την πρακτική της στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη αγροτικής ανάπτυξης Αντρέα Φιλια Κλήθηκε από την αεροπορική εταιρεία Aegean στον τομέα της αεροσυνοδού όπου πέρασε όλα τα τεστ με άριστα.
Ασχολειται με τον εθελοντισμό και είναι εθελόντρια στην πυροσβεστική.
Αγαπαει τα ζώα και βοηθάει αφιλοκερδώς σε φιλανθρωπικές δράσεις.
Τελος η Ρέα είναι ένας άνθρωπος αληθινός ,ειλικρινής,δίκαιη και υπομονετική .
Στόχος της να δίνει όσο περισσότερη χαρά μπορεί σε παιδάκια και δε όσους χρειάζονται την βοήθεια της.»
0 Σχόλια
Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.