ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Την κάλεσαν για δουλειά στο ΚΔΒΜ Αγρινίου & την απέρριψαν επειδή ήταν άνεργη,θα πάρουν Δημόσιο Υπάλληλο


Δεν μπορούσε να πιστέψει αυτά που άκουγε από τον υπάλληλο του ΚΔΒΜ (Κέντρο Δια Βίου Μάθησης)Αγρινίου 35χρονη άνεργη μητέρα δύο παιδιών η οποία συγκέντρωσε τα απαιτούμενα μόρια για να προσληφθεί στο ΚΔΒΜ Αγρινίου.
Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.
Η 35χρονη κοπέλα είχε κάνει την αίτηση για πρόσληψη μέσω INΔΒΜ περίπου τον Ιούνιο του 2015.Βγήκαν τα αποτελέσματα και περίμενε να έρθει η σειρά της για να προσληφθεί.
Προχτές υπάλληλος του ΚΔΒΜ Αγρινίου την ενημερώνει ότι βρέθηκε κενή θέση στο Αγρίνιο και εντός δύο ημερών να καταθέσει τα απαραίτητα δικαιολογητικά.Η κοπέλα χαρούμενη με την θετική εξέλιξη κοντεύει να πάθει εγκεφαλικό όταν ο συνομιλητής της της ζητάει ως απαραίτητη προϋπόθεση να προσληφθεί να υπάρχει ενεργή εργασιακή σχέση και ασφάλιση ΙΚΑ,ή ΟΑΕΕ.
Έκπληκτη  ρωτάει πως είναι δυνατόν να θέλουν να προσλάβουν κάποιον που ήδη δουλεύει ή δούλεψε φέτος, απορρίπτοντας όλα τα προηγούμενα κριτήρια τα οποία μέτρησαν στο να μοριοδοτηθεί και ειδικά την ενεργή κάρτα ανεργίας.Η απάντηση είναι ότι άλλαξαν τα κριτήρια και δεν μπορεί να κάνει κάτι.Και αφού τα πράγματα έχουν έτσι, της ζητάει να καταθέσει απορριπτική αίτηση για να προχωρήσουν στον επόμενο. Εκεί έρχεται το δεύτερο κεραμίδι, και χωρίς καιρικά φαινόμενα.Την ενημερώνει ότι ήδη έχει βρεθεί και θα προσληφθεί γυναίκα η οποία είναι.....Δημόσιος υπάλληλος!!! Αφού ξεπέρασε το σοκ τον ρωτάει για πιο λόγο να βγει ένα τέτοιο πρόγραμμα ,να τραβήξει όλη την ταλαιπωρία με την αίτηση τον Ιούνιο και γιατί εξ'αρχης ΔΕΝ ΖΗΤΟΥΣΕ η προκήρυξη όλα τα παραπάνω;Η απάντηση η ίδια,δεν μπορεί να κάνει τίποτα,δηλαδή να προσληφθεί άτομο δημόσιος υπάλληλος το οποίο ήδη δουλεύει,και τόσοι άνεργοι να τους δουλεύουν;Και πως είναι δυνατόν να πήρε μόρια καταθέτοντας την ενεργή κάρτα ανεργίας στην αρχική αίτηση;.Έχετε δίκιο αλλά....
Καλώντας τα κεντρικά στην Αθήνα σήμερα τις λένε ακριβώς τα ίδια πράγματα αναγνωρίζοντας το δίκιο και την αγανάκτηση της αφήνοντας την στην ανεργία της.
Διαβάστε την σειρά των γεγονότων 

Με αυτό το αυτοματοποιημένο μήνυμα, σας γνωστοποιούμε ότι έχετε επιλεγεί ως Εκπαιδευτής για την υλοποίηση τμήματος στο Κέντρο Διά Βίου Μάθησης του Δήμου ΚΔΒΜ Αγρινίου.

Η επιλογή σας έγινε σύμφωνα με τη σειρά κατάταξης των οριστικών πινάκων εκπαιδευτών, όπως έχουν αναρτηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα του Ιδρύματος Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης (Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ.) www.inedivim.gr , ύστερα από τον έλεγχο της αίτησης που υποβάλλατε στη σχετική Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος.

Παρακαλούμε να επικοινωνήσετε εντός των επομένων δύο (2) εργάσιμων ημερών, με τον Υπεύθυνο του Κ.Δ.Β.Μ. του Δήμου ΚΔΒΜ Αγρινίου στα στοιχεία επικοινωνίας που θα βρείτε στην ιστοσελίδα www.kdvm.gr .

Σας ενημερώνουμε ότι:

1. Αν δεν επικοινωνήσετε - απαντήσετε εντός της αποκλειστικής προθεσμίας των δύο (2) εργάσιμων ημερών, τότε αυτομάτως χάνετε τη σειρά σας και επιλέγεται ο επόμενος της λίστας, ενώ εσείς τοποθετήστε στο τέλος αυτής.

2. Αν δέχεστε τη θέση, τότε πρέπει να απαντήσετε θετικά στο παρόν μήνυμα.

3. Αν αρνείστε τη θέση, τότε απαντάτε αρνητικά στο παρόν μήνυμα και θα έχετε τη δυνατότητα να αναλάβετε τμήμα όταν και εφόσον έρθει πάλι η σειρά σας.

Προσέξτε τι γράφουν οι υπεύθυνες δηλώσεις και βγάλτε άκρη.



Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.