ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Αγρίνιο:Του έκλεψαν το επαγγελματικό αυτοκίνητο και βρήκε μόνο το κουφάρι.


Κλοπή επαγγελματικού αυτοκινήτου τύπου κλούβας σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής στο Αγρίνιο.
Συγκεκριμένα ο δράστης ή οι δράστες κατάφεραν και έκλεψαν το επαγγελματικό αυτοκίνητο του Δ.Π που είχε σταθμευμένο στην οδό Κλείσοβας, κοντά στην οικεία του.Ο άτυχος, γνωστός επαγγελματίας του Αγρινίου μέσα στο αυτοκίνητο είχε και τον επαγγελματικό εξοπλισμό του μεγάλης αξίας.Το πρωί της Παρασκευής διαπίστωσε την κλοπή του αυτοκινήτου,την κατήγγειλε στην Αστυνομική Διεύθυνση Ακαρνανίας και ξεκίνησαν οι έρευνες.
Σήμερα το πρωί και ενώ έδινε πληροφορίες στο agriniolike.gr για την δημοσίευση των στοιχείων του οχήματος,δέχθηκε τηλεφώνημα ότι το αυτοκίνητο βρέθηκε.
Και όντως το αυτοκίνητο εντοπίστηκε από βοσκό (που ειδοποίησε γνωστό του θύματος) σε απόκρημνη περιοχή κοντά στο Emileon σε δρόμο που οδηγεί στο Αγγελόκαστρο. 
Όμως όταν ο παθών έφθασε στο σημείο,  αντίκρισε με απογοήτευση το αυτοκίνητο "γυμνό",καθώς του είχαν αφαιρέσει την μηχανή,την μπαταρία,μπροστινό προβολέα και φυσικά όλον τον επαγγελματικό εξοπλισμό και την άδεια κυκλοφορίας. 
Όπως ανέφερε στο agriniolike.gr ο Δ.Π η αξία των εργαλείων ξεπερνά τα 3.000 ευρώ ,ενώ το συνολικό ποσό ξεπερνάει τα 5000,αφού οι ζημιές στο αυτοκίνητο είναι μεγάλες.
Στην συνέχεια ειδοποίησε τις οικίες Αστυνομικές Αρχές και αναμένονται οι έρευνες της σήμανσης για τυχόν εύρεση στοιχείων των δραστών,ενώ θα υποβάλει μήνυση για την κλοπή.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια