ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Απροσδιόριστης ταυτότητας αντικείμενο βρέθηκε στο Βλοχό (φωτο)


Απροσδιόριστης ταυτότητας αντικείμενο ανακάλυψε σήμερα το πρωί ιδιοκτήτης χωραφιού κατά την διάρκεια αγροτικών εργασιών στην περιοχή «Βλοχός» της κοινότητας Καινουργίου,δήμου Αγρινίου.

Όπως ανέφερε αποκλειστικά στο kainourgiopress, την ώρα που έκοβε ψηλή ξερή βλάστηση αποκαλύφθηκε πρώτα η κορυφή του αντικειμένου και στην συνέχεια ολόκληρο το εύρημα.Αρχικά νόμισε πως επρόκειτο για κάποιο κομμάτι από τρούλο ,αλλά πλησιάζοντας διαπίστωσε ότι ήταν μεταλλικό και στην κορυφή έχει κάτι σαν κεραία.


Με δέος και πολλή προσοχή καθάρισε επιμελώς το σημείο ακτίνας περίπου 10 μέτρων όσο περίπου και το αντικείμενο το οποίο έχει εντυπωσιακή κατασκευή που μοιάζει με το σχήμα του πλανήτη Κρόνου και ειδοποίησε γερανό ιδιώτη για την μεταφορά.


Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του το άγνωστο αντικείμενο έπεσε ή μεταφέρθηκε στο χωράφι του το διάστημα από Φεβρουάριο ως Μάρτιο καθώς τέλη του Γενάρη είχε κάνει και πάλι εργασίες στον ίδιο χώρο και δεν υπήρχε.

Οι σκέψεις πολλές και τα σενάρια αγγίζουν τα όρια της επιστημονικής φαντασίας έως ότου να διαπιστωθεί η φύση του και κυρίως το πως βρέθηκε στο χωράφι του.

Μέχρι τότε... The truth is out there...



Η παραπάνω ανάρτηση είναι προϊόν της φαντασίας του συντάκτη και ήταν η πρωταπριλιάτικη είδηση του kainourgiopress που και φέτος τήρησε την παράδοση.

Οι φωτογραφίες έχουν επεξεργαστεί και δύο είναι από το ίντερνετ.

Καλό μήνα σε όλους 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια