ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Νίκος Καζαντζής:Προκαλώ τον κ.Παπαναστασίου να βγει δημόσια και να δώσει απαντήσεις


Πραγματοποιήθηκε νωρίτερα στο IMPERIAL στο Αγρίνιο η προγραμματισμένη συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ του Αγρινίου,του πρώην αντιδημάρχου κ.Νίκου Καζαντζή στον απόηχο της απομάκρυνσής του από τον κ.Παπαναστασίου.
Όπως ανέφερε ο κ.Καζαντζής η συνέντευξη έγινε για να δοθούν απαντήσεις από μέρους του και να μάθει ο κόσμος τι συμβαίνει στο Δημαρχείο του Αγρινίου.

Με αποκορύφωμα την απομάκρυνσή του από την θέση του αντιδημάρχου υπήρξαν μια σειρά από δυσάρεστες εξελίξεις στον Δήμο Αγρινίου και τα όσα ακούγονται αδικούν τον ίδιο.
"Δεν με ενδιαφέρει η καρέκλα,ούτε το να παραμείνω αντιδήμαρχος.
Έχω εκλεγεί 4 τετραετίες στην τοπική αυτοδιοίκηση και υπηρέτησα την παράταξη ως και σήμερα.
Μια παράταξη της οποία ηγούμουνα  για δύο σχεδόν χρόνια πριν τις εκλογές του 14,μια παράταξη την οποία την παρέλαβε έτοιμη ο κ.Παπαναστασίου.
Δεν μπορεί κανείς να μου αρνηθεί το ηθικό πλεονέκτημα και τους αγώνες που έκανα για αυτήν την παράταξη.
Ο κ.Παπαναστασίου μου είχε ζητήσει να ηγηθώ εγώ της παράταξης στις Δημοτικές εκλογές και να μην μπει εκείνος μπροστά.Όμως για πολύ προσωπικούς λόγους αρνήθηκα.
Ήρθε στο γραφείο μου και με παρακάλεσε,αυτός και πολλοί άλλοι",όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.
"Μόλις αναλάβαμε την Δημαρχεία ο κ.Παπαναστασίου έβαλε "πόρτα" στο γραφείο του στο Δημαρχείο,για να μην τον ενοχλούν οι ψηφοφόροι,πράγμα για το οποίο διαφώνησα από την πρώτη στιγμή,ενώ εγώ είχα πάντα τις πόρτες μου ανοιχτές.
Στα άκρα φθάσαμε κατ'εμέ μόνο για έναν λόγο,για την φοβία του κ.Παπαναστασίου,έχει μεγάλη φοβία ,ήθελε να ακούει ότι όλα πάνε καλά.
Τον προκαλώ να μας πει Δημόσια γιατί φθάσαμε ως εδώ;

Όλα έγιναν χωρίς καμία συνεννόηση,χωρίς επικοινωνία πράγμα που δείχνει πολιτική αγένεια και ανανδρία.
Όμως από τις εξελίξεις κερδισμένος είναι ο κόσμος,που τώρα ξέρει ποιος είναι ο κ.Παπαναστασίου,ενώ μέχρι πριν λίγο ήξερα μόνο εγώ", είπε κλείνοντας την ενημέρωση ο κ.Καζαντζής.
Ακολούθησαν ερωτήσεις από τα τοπικά ΜΜΕ και μεταξύ άλλων ο κ.Καζαντζής ανέφερε ότι,του αποδόθηκαν αρμοδιότητες που δεν μπορούσε να ασκήσει και μάλιστα όχι μόνο δεν τις ασκούσε,αλλά  με εντολή του κ.Παπαναστασίου τις ασκεί ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Αγρινίου,ένα δεκανίκι που έφερε ο Δήμαρχος.
Στην ερώτηση γιατί τώρα οι "αποκαλύψεις"και όχι νωρίτερα,απάντησε ότι δεν παραιτήθηκε νωρίτερα,για το καλό της παράταξης και για να μην υπάρξει διάσταση,ενώ μέχρι την τελευταία στιγμή περίμενε ότι ο κ.Παπαναστασίου θα αλλάξει ρώτα,ενώ νιώθει μεγάλη ανακούφιση που το έπραξε ο κ.Παπαναστασίου.
Χαρακτήρισε τον Δήμαρχο Αγρινίου "αλεξιπτωτιστή"της παράταξης,άσχετο με την τοπική διακυβέρνηση,καθώς ποτέ δεν είχε ασχοληθεί με τα τοπικά κοινά.
Από σήμερα έχει ενταφιαστεί κάθε σχέση μεταξύ τους και θα τον βρίσκει πάντα απέναντί του από δω και στο εξής.
Επίσης με μια λακωνική απάντηση στο τι άλλαξε στην συμπεριφορά του κ.Παπαναστασίου απέναντι του ανέφερε ότι "ο χαρακτήρας του ανθρώπου φαίνεται όταν ασκεί εξουσία και αυτό για τον Παπαναστασίου είναι φωτογραφία".

Ολοκληρώνοντας την συνέντευξη τύπου στάθηκε ιδιαίτερα στο γεγονός ότι απομακρύνθηκε και η υπεύθυνη του γραφείου τύπου του Δήμου Αγρινίου η κα.Θεοδωροπούλου, την οποία χαρακτήρισε πρωτεργάτη στον αγώνα για την εκλογή του κ.Παπαναστασίου,περιμένοντας και με μεγάλο ενδιαφέρον το νέο άτομο που θα αναλάβει την θέση.
Για μια ακόμη φορά ζήτησε συγνώμη από τον κόσμο της παράταξης που επηρέασε για να ψηφίσουν τον κ.Παπαναστασίου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια