ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Αγρίνιο:Προσπάθησαν να κλέψουν πορτοφόλια

Αποτέλεσμα εικόνας για πορτοφόλι agriniolike

Ευκαιρία βρήκαν τρεις γυναίκες Ρομά να «πράξουν» μέσα στον συνωστισμό που επικρατούσε το βράδυ της Παρασκευής κατά την διάρκεια της φωταγώγησης του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στο
Αγρίνιο.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των δύο παρολίγον παθών στο agrinioreport.com, λίγο έλειψε να χάσουν μέσα από τα μάτια τους και τα χέρια τους τα πορτοφόλια τους.

Η πρώτη περίπτωση αφορούσε 42χρονη γυναίκα που τελευταία στιγμή κατάλαβε πως κάποιος έβαζε το χέρι του στην τσάντα της και αντέδρασε ευτυχώς αστραπιαία. Είδε τις τρεις Ρομά να απομακρύνονται όσο πιο γρήγορα μπορούσαν ενώ άρχισε να φωνάζει η αδερφή της για να τις σταματήσουν.

Στη δεύτερη περίπτωση το παρολίγον θύμα ήταν ένας 75χρονος που βρέθηκε εκεί μαζί με τον εγγονό του για να δουν την φωταγώγηση και αυτοί του Χριστουγεννιάτικου δέντρου.

Και σε αυτή την περίπτωση στο παρά πέντε κυριολεκτικά γλύτωσε το πορτοφόλι του ο 75χρονος από τα επιτήδεια χέρια ξανά γυναίκας Ρομά την οποία είδε να απομακρύνεται γρήγορα.

Το ευτύχημα και στις δύο περιπτώσεις είναι πως οι δράστιδες δεν κατάφεραν αυτή τη φορά να αποσπάσουν χρήματα.

Ιδιαίτερη προσοχή λοιπόν σε όλους μας αυτές τις μέρες σε σημεία που υπάρχει συνωστισμός για να αποφύγουμε τους μακρυχέριδες.!!!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια