ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Αγρινιώτισσα μπαίνει στους "μαχητές" του survivor !!!


Αλλαγές στη σύνθεση των ομάδων των διάσημων και μαχητών θα φέρει η επόμενη μέρα στο Survivor, καθώς οι δεύτεροι έχουν αποδεκατιστεί μετά τον τραυματισμό του Κύπριου Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη, που παραμένει για νοσηλεία στο νοσοκομείο της Δομινικανής Δημοκρατίας αλλά θα συνεχίσει στο παιχνίδι και την οικειοθελή αποχώρηση της Ειρήνη Κολιδά, που παρά την προχθεσινή παρουσία της στο συμβούλιο του νησιού, δεν μπορεί να συνεχίσει εξαιτίας των σπασμένων πλευρών της.
Σύμφωνα με πληροφορίες η αντικαταστάτρια της Κολιδά είναι από το Αγρίνιο(καταγωγή) και παλαιότερα είχε γίνει γνωστή από την συμμετοχή της σε τηλεοπτικό παιχνίδι.

Η 30χρονη (περίπου) έκανε κάποιες τηλεοπτικές συμμετοχές,ενώ στην συνέχεια την κέρδισε η οικογένεια.

Η πρόταση αποτελεί μεγάλη πρόκληση για την ίδια που σύμφωνα με το οικογενειακό της περιβάλλον ,θέλει να κάνει δυναμικό come back  στα τηλεοπτικά δρώμενα.

Η αποκάλυψη στο νέο επεισόδιο...

Θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση μόνο από το agriniolike.gr!

Και επειδή είναι πρωταπριλία,καλό μήνα που δεν είπαμε.Η είδηση στο κομμάτι της συμμετοχής Αγρινιώτισσας είναι προϊόν μυθοπλασίας ,όπως προστάζει η παράδοση,η ιδέα για την πρωταπριλιάτικη αυτή είδηση δόθηκε από αναγνώστες-ριες και ήταν πολύ πετυχημένη.
Και του χρόνου. 

Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

  1. Ανώνυμος1/4/17, 10:02 π.μ.

    Πρωταπριλιά θα μπει η νέα παίκτρια από το Αγρίνιο....Καλό μήνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος1/4/17, 7:23 μ.μ.

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και επειδή είναι πρωταπριλία,καλό μήνα που δεν είπαμε.Η είδηση στο κομμάτι της συμμετοχής Αγρινιώτισσας είναι προϊόν μυθοπλασίας ,όπως προστάζει η παράδοση και η ιδέα δόθηκε από αναγνώστες-ριες.
    Και του χρόνου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.