ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Οι χθεσινές συλλήψεις σε περιοχές της Αιτωλοακαρνανίας

Αποτέλεσμα εικόνας για agriniolike συλλήψεις

Συνελήφθη, χθες το πρωί στον Εμπεσό, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Εμπεσού,  ένας 56χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε,  διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Ιωαννίνων, σύμφωνα με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης τριών ετών και χρηματική ποινή  πέντε χιλιάδων (5.000) ευρώ, για παράβαση του Νόμου για τα ναρκωτικά.
Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αγνώστων δραστών για κλοπή

Συνελήφθη, χθες το πρωί, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου, ένας 39χρονος ημεδαπός, διότι προχθές το μεσημέρι, στο Αγρίνιο, ενεργώντας από κοινού με ένα 32χρονο ημεδαπό, ο οποίος αναζητείται, εισήλθαν με φορτηγό αυτοκίνητο σε προαύλιο χώρο επιχείρησης αλουμινίων, και αφαίρεσαν έξι κομμάτια αλουμινίου.
Επισημαίνεται ότι οι δράστες ενεργώντας από κοινού πριν είκοσι ημέρες είχαν αφαιρέσει από την ίδια επιχείρηση ακόμη (27) κομμάτια αλουμινίου, τα οποία βρέθηκαν στην κατοχή του 39χρονου και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους.

Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βόνιτσας σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή σε βάρος αγνώστων δραστών, οι οποίοι από 10/04/2017 έως 08/06/2017 αφαίρεσαν από οικία 45χρονης ημεδαπής στη Βόνιτσα,  τέσσερις λίρες Αγγλίας και κοσμήματα, συνολικής αξίας (6000) ευρώ.

 Συνελήφθησαν, χθες το πρωί στη Ρίγανη, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας τρεις αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 32,46 και 48 ετών, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που τους διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι διέμεναν παράνομα στη Χώρα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια