ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Παναιτωλικός :Νίκες για Κ20 επί της ΑΕΚ και Κ17 επί της Λαμίας


Μια σημαντική νίκη πανηγύρισε η ομάδα Κ20 του Παναιτωλικού στο πρωτάθλημα της Super League, καθώς επικράτησε εκτός έδρας με σκορ 1-0 της αντίστοιχης της ΑΕΚ. Παρά τις απουσίες βασικών παικτών (Νταλακούρας με την Εθνική Νέων, Τσιγγάρας τιμωρημένος) και χωρίς επαγγελματίες στη σύνθεσή της, η ομάδα μας είχε πολύ καλή απόδοση και πήρε τη νίκη με γκολ που σημείωσε στο 87’ ο Γεωργούσης με σουτ.

Αγωνίστηκαν οι: Θεοδωρόπουλος, Πριόνας, Μπακογιάννης, Χριστογιάννης, Γιαννιώτης Δ., Τσιαντής (74’ Ντόβας), Μπελεβώνης, Πατίλας, Καββαδίας Αλ. (81’ Κυζιρίδης), Κοτρώτσος, Καββαδίας Δ. (67’ Γεωργούσης).


Η ομάδα Κ17 επικράτησε 2-1 της Λαμίας στο Emileon. Ο Λιάβας στο 17’ άνοιξε το σκορ και ισοφάρισαν οι φιλοξενούμενοι πέντε λεπτά αργότερα. Στο 63’ ο Σκόνδρας με πέναλτι που κέρδισε ο Πανταζής από τον αντίπαλο τερματοφύλακα έδωσε ξανά προβάδισμα και τελικά την νίκη στον Παναιτωλικό. Αγωνίστηκαν οι: Τσεκούρας, Λιάβας, Χοχτούλας, Μελιάδης, Σκιαδάς, Θεοτοκάτος (60’ Ράπτης), Ευθυμίου, Παναγιωτίδης (82’ Ντούλιας), Μπελεβώνης (90’ Καταρέλος), Σκόνδρας (85’ Νταλιάνης), Πανταζής (92’ Καρατσώλης).

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια