ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Συνάντηση και ενημέρωση των υποψηφίων της "Επιμελητηριακής Ανανέωσης" (φωτο)


Πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στο Emileon η συνάντηση γνωριμίας και ενημέρωση των υποψηφίων του συνδυασμού "Επιμελητηριακή Ανανέωση"του υποψήφιου προέδρου για το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας Γιώργου Σωτηρόπουλου.


Ο κ.Σωτηρόπουλος ανακοίνωσε μια σειρά από δράσεις και δεσμεύσεις όπως την κατάργηση της αποζημίωσης του Προέδρου,την μείωση των εξόδων και των προβλεπόμενων οδοιπορικών(καύσιμα και διαμονή) στο ελάχιστο,διευκρίνισε ότι η θέση του προέδρου είναι άμισθη,ενώ αναφερόμενος στην συνδρομή των μελών του Επιμελητηρίου είπε ότι θα ελαχιστοποιηθεί στο κατώτατο όριο που προβλέπει ο νόμος 3581/31-12-14,καθώς δεν γίνεται να καταργηθεί.


Επίσης ο κ.Σωτηρόπουλος είπε το Επιμελητήριο θα διοικείται από άτομα τα οποία  έχουν επιχείρηση,ενώ ζήτησε την συνεργασία των τοπικών ΜΜΕ στο πλαίσιο της εξωστρέφειας και της αλλαγής της εικόνας που υπάρχει για το Επιμελητήριο,ώστε όλα τα μέλη του να γνωρίζουν το ρόλο του και τις δράσεις του.
Επίσης τόνισε ότι όλες οι αποφάσεις του Δ.Σ θα αναρτώνται άμεσα στο "Διαύγεια",για την πλήρη διαφάνεια όλων των ενεργειών.

Έκανε λόγο για ανατροπή των κατεστημένων ,για ένα επιμελητήριο αποκομμένο από τον επιχειρηματία ,που δεν αφουγκράζεται  κανέναν, παρά μόνο όλοι καταβάλουν μια συνδρομή η οποία δεν έχει καμιά ανταποδοτικότητα.
Όσον αφορά το θέμα με τις οφειλές μελών που υπάρχουν από παρελθόντα έτη,ανέφερε ότι θα το συζητήσει με τα μέλη του Δ.Σ αν εκλεγούν στην Διοίκηση ,για την εξεύρεση της καλύτερης λύσης.

Ακολούθησε η παρουσίαση των υποψήφιων μελών του Συνδυασμού.














Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια