ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Αμφιλοχία :Επίδειξη Α' βοηθειών από το ΕΚΑΒ στο Γυμνάσιο Λουτρού (φωτο)


ΛΟΥΤΡΟ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ/ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΚΑΒ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΒ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ!

Εκτός από τη κρίσιμη για τη δημόσια υγεία και κοινωνική ασφάλεια επιχειρησιακή δράση του  ΕΚΑΒ, βασική προτεραιότητα αποτελεί η δράση στο τομέα της εκπαίδευσης των επαγγελματικών και των κοινωνικών ομάδων. Στο πλαίσιο αυτό διασώστες του ΕΚΑΒ Αγρινίου και Αμφιλοχίας παρέδωσαν μαθήματα Καρδιοαναπνευστικής Αναζωογόνησης σε παιδιά του σχολείου Λουτρού Αμφιλοχίας, προκειμένου όλοι να γνωρίζουν πως πρέπει να αντιμετωπίζουν ένα έκτακτο περιστατικό υγείας, με την προσφορά των πρώτων βοηθειών.



Οι διασώστες επισημαίνουν πόσο σημαντική είναι αυτή η βοήθεια στον ασθενή, ενώ έγινε και ιδιαίτερη αναφορά στους κινδύνους που διατρέχουν έφηβοι και ενήλικες .Την επιμέλεια της εκπαίδευσης είχαν οι  Τσιόλη Θεοδώρα. Κοφτέρης Κωνσταντίνος, Πλιάτσικας Νικόλαος και ο Θεοχ. Τσεκούρας.

Όπως ανέφερε στο agriniolike.gr η κα.Τσιόλη,  η χθεσινή δράση έγινε μετά από κάλεσμα του Διευθυντή του σχολείου,έχει προγραμματιστεί μια ακόμη δράση σε σχολείο την Πέμπτη,ενώ η ενημέρωση θα συνεχιστεί και σε άλλα σχολεία.





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια