ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

COSMOSSPORT

Η αποστολή"Μαζί για το συνάνθρωπο" δίπλα στους μετανάστες την Δευτέρα.


Αναχωρεί το πρωί της Δευτέρας για την Αθήνα η αποστολή «Μαζί για το Συνάνθρωπο» που
οργάνωσε η Ιερά Μητρόπολη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, σε συνεργασία με το Δήμο και φορείς της Αιγιαλείας. Ο στόχος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη, πρωτοβουλία του οποίου ήταν η δράση,
φαίνεται να έχει επιτευχθεί σε μεγάλο βαθμό καθώς μέχρι τώρα έχουν συγκεντρωθεί χρήματα, τρόφιμα και ιματισμός για τα παιδιά των μεταναστών που φτάνουν στη χώρα μας.
Τις προηγούμενες ημέρες έγινε μεγάλη προσπάθεια από την οργανωτική επιτροπή για να καταφέρουν να συγκεντρώσουν όσο το δυνατόν περισσότερα είδη πρώτης ανάγκης και παρά τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει μεγάλο μέρος των Αιγιαλέων πολλοί ήταν αυτοί που από το υστέρημα τους θέλησαν να συνδράμουν στην προσπάθεια.
Δώδεκα εθελοντές έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή και θα πλαισιώσουν την αποστολή που θα ξεκινήσει τη Δευτέρα το πρωί από το Αίγιο για να φτάσει δίπλα στα παιδιά των μεταναστών.
Στα είδη πρώτης ανάγκης που έχουν συγκεντρωθεί εκτός από παιδικά ρούχα και παπούτσια συμπεριλαμβάνονται  τα εξής τρόφιμα: χυμοί, μπισκότα, κρουασάν, καραμέλες, τσουρέκια συσκευασμένα, κριτσίνια, φρυγανιές, ξηρούς καρπούς, κέικ συσκευασμένα, κουλούρια, καθώς και κονσέρβες με όσπρια, λαχανικά, μοσχάρι και καλαμάρι. Σημαντική ήταν και η προσφορά του εργοστασίου 3Ε, όπου προσέφερε δύο παλέτες με νερό αλλά και η Π.Ε.Σ  που προσέφερε μεγάλη ποσότητα σταφίδας.  Επίσης θα μοιραστεί το ποσό των περίπου 6.000€ που έχει συγκεντρωθεί στα ταμεία του Δήμου. Τέλος εκατό μερίδες ζεστό φαγητό θα δοθεί στα παιδιά των μεταναστών σαν ελάχιστη ένδειξη ανθρωπιστικής βοήθειας.
protionline.gr