ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Προσοχή σήμερα και αύριο οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε Ερμίτσα και δρόμο Παναιτώλιο-Καινούργιο.

Με απόφαση του Αστυνομικού Διευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ακαρνανίας ,ανακοινώθηκαν  τα παρακάτω μέτρα:
Ο περιορισμός ως προς τα όρια ταχύτητας και η  εκ περιτροπής κυκλοφορία των οχημάτων στο ένα ρεύμα κυκλοφορίας, επί της Επαρχιακής ...
Οδού Παναιτωλίου – Καινουρίου στην συμβολή της με την Ε.Ο. Αντιρρίου Ιωαννίνων (είσοδος Παναιτωλίου – ‘’Κόμβος Ερμίτσα’’),  λόγω εκτέλεσης εργασιών στο οδόστρωμα για την τοποθέτηση αγωγού ύδρευσης, την Τρίτη 23/6/2015 και την Τετάρτη 24/6/2015 κατά τις ώρες 07.30΄ – 17.30΄ .

ΑΡΘΡΟ (2)
Η κυκλοφορία  των οχημάτων στα ανωτέρω σημεία θα διεξάγεται, με τη χρήση των προβλεπόμενων από την υπ’ αριθ. ΔΙΠΑΔ/οικ/502 από 9/7/2003 Απόφαση Υφ.ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε.

Τεχνικής προδιαγραφής σήμανσης εκτελούμενων οδικών έργων, τόσο στην Επ. Οδό Παναιτωλίου – Καινουρίου, όσο και στην Ε.Ο. Αντιρρίου – Ιωαννίνων.
Κατά το  ανωτέρω χρονικό διάστημα να ληφθούν όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα για την ομαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας των πεζών και τροχοφόρων και να τοποθετηθεί η προβλεπόμενη από τα  άρθρα 9 και 10 του Κ.Ο.Κ. σήμανση με μέριμνα της «Α.Ε.Τ.Ε.Θ. Α.Ε..»

ΑΡΘΡΟ (3)
Η ισχύς της παρούσας απόφασης έχει ισχύ από την δημοσίευσή της , σύμφωνα με το άρθρο 109 του Ν. 2696/1999 Κ.Ο.Κ., την ανάρτησή της στο διαδίκτυο, σύμφωνα με το άρθρο 4 Ν. 3862/2010 και την τοποθέτηση της προβλεπόμενης οδικής σήμανσης, μέχρι την ολοκλήρωση των εργασιών.

ΑΡΘΡΟ (4)
Οι παραβάτες της Απόφασης αυτής, διώκονται και τιμωρούνται, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 2696/99 (Α-57) «Περί κυρώσεως του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας». Λήψη επιβαλλομένων μέτρων υλοποίησης παρόντος άρθρου ανατίθεται στο Τμήμα Τροχαίας Αγρινίου.
Ο
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΤΣΟΥΚΑΣ
Αστυνομικός Διευθυντής