ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Αγρίνιο:Ζημιά στο οδόστρωμα από σπάσιμο αγωγού.


Σπάσιμο αγωγού σημειώθηκε στην Ε.Ο Θέρμου Αγρινίου στο ρεύμα προς Αγρίνιο στο ύψος των εργατικών κατοικιών όταν έσπασε αγωγός της Δ.Ε.Υ.Α και πλημμύρισε το σημείο σε απόσταση περίπου 30 μέτρων.Από την πίεση του νερού καταστράφηκε μέρος του οδοστρώματος ,καθιστώντας επικίνδυνο το σημείο.Άνδρες της Τροχαίας Αγρινίου τοποθέτησαν προσωρινά κώνους προειδοποιητικούς ,ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ειδοποιήθηκε αρμόδιο συνεργείο.


Οι φωτογραφίες είναι περίπου στις 18:00.

H ΔΕΥΑ εξέδωσε ανακοίνωση όπου αναφέρει τα εξής:

Μια ακόμη βλάβη, αυτή την φορά, στον κεντρικό αγωγό που υδροδοτεί την περιοχή Τροχός Αγρινίου σημειώθηκε νωρίς το απόγευμα.

Συνεργεία της ΔΕΥΑΑ βρίσκονται ήδη στο σημείο που έχει εντοπιστεί το πρόβλημα (στο ύψος των Εργατικών κατοικιών Αγίας Βαρβάρας) ,όμως η αποκατάστασης της βλάβης δεν μπορεί να γίνει διότι, παρότι αποφασίστηκε να διακοπεί το ένα ρεύμα κυκλοφορίας, κρίθηκε επικίνδυνο από την Τροχαία, γιατί η διαρροή του νερού έχει δημιουργήσει προβλήματα και στην άσφαλτο. Έτσι κρίθηκε αναγκαίο να γίνει διακοπή νερού στην συγκεκριμένη περιοχή και οι εργασίες να ξεκινήσουν νωρίς αύριο το πρωί, προκειμένου να αποκατασταθεί η βλάβη

Η ΔΕΥΑΑ ζητά την κατανόηση των κατοίκων για τις διακοπές νερού.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια