ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

COSMOSSPORT

Συμμετοχή στο 6ο Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας για το Γυμνάσιο Παναιτωλίου



Την Πέμπτη 7 Απριλίου 2016, η ομάδα ρομποτικής του σχολείου μας, συμμετείχε για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στο 6ο Μαθητικό Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας που πραγματοποιήθηκε στο Μουσικό Σχολείο Αγρινίου, ενώ την Παρασκευή 8 Απριλίου 2016 συμμετείχε στο 1ο Συνέδριο Εκπαιδευτικής Καινοτομίας στην Πάτρα.
Οι Robo-Minders, μαθητές της Β΄Τάξης που για δεύτερη χρονιά στελεχώνουν την ομάδα εκπαιδευτικής ρομποτικής, παρουσίασαν στο περίπτερο και στην ολομέλεια του φεστιβάλ καθώς και στο συνέδριο τις δημιουργίες τους.

Η πρώτη κατασκευή που παρουσιάστηκε είναι ένας μηχανισμός επίλυσης του κύβου του Ρούμπικ, του διασημότερου παζλ παγκοσμίως. Ιδιαίτερα πολύπλοκη δημιουργία τόσο στην συναρμολόγηση όσο και στον προγραμματισμό της. Η ομάδα αποφάσισε να το προσπαθήσει, δούλεψε μεθοδικά και ιδού το αποτέλεσμα:
η συνέχεια με βίντεο και φώτο:ΕΔΩ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια