ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Είναι επίσημο,αποχωρεί η Φλόγα Παλαιομάνινας από το πρωτάθλημα της Α ΕΠΣΝΑ


Με ανακοίνωσή της η Διοίκηση της Φλόγας Παλαιομάνινας έκανε γνωστή την αποχώρηση της ομάδας από τα play - off. Ουσιαστικά οι εξελίξεις προαναγγέλθηκαν το βράδυ του Σαββάτου, το μεσημέρι της Κυριακής ενημερώθηκαν οι παίκτες οι οποίοι συμφώνησαν και ήρθε και η επίσημη ανακοίνωση. Σε αυτή γίνεται λόγος για αδικίες, εντολές που εκτελούνταν και τονίζεται ότι η ομάδα δεν ασχολείται με τη συνέχεια ενός αναξιοπρεπούς πρωταθλήματος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΦΛΟΓΑ Παλαιομάνινας ανέπτυξε δραστηριότητα στην ευρύτερη περιοχή του Αγρινίου με σεβασμό στις αρχές του αθλήματος του ποδοσφαίρου. Δεν δώσαμε ποτέ δικαιώματα να σκεφθεί κανείς ότι ξεφύγαμε έστω και για μια στιγμή από αυτές τις αρχές και το ήθος που διαμορφώσαμε. Τον τελευταίο χρόνο οργανώσαμε διοικητικές βάσεις για να επιδιώξουμε το επόμενο μεγάλο βήμα με την  συμμετοχή μας σε ένα πανελλήνιο πρωτάθλημα αυτό της Γ’ Εθνικής.
Δυστυχώς τα γεγονότα και οι συνεχόμενες αδικίες στο φετινό (κυρίως) και το περσινό πρωτάθλημα με αποκορύφωμα το «έγκλημα» του περασμένου Σαββάτου στο παιχνίδι με την Ναύπακτο, μας αναγκάζουν να μην έχουμε άλλη επιλογή από την αποχώρηση. Στο ίδιο μήκος κύματος και οι απόψεις των ποδοσφαιριστών μας που απογοητευμένοι λένε ότι δεν έχει νόημα να αγωνιζόμαστε έτσι. Σεβόμαστε την άποψη τους και τους συγχαίρουμε όλους (προπονητές και ποδοσφαιριστές) για την προσπάθεια και την επαγγελματική συμπεριφορά τους όλη τη χρονιά.
Οι διαβεβαιώσεις, κατά καιρούς, των υπευθύνων ότι όλα παίζονται στον αγωνιστικό χώρο δεν είχαν αντίκρισμα. Προφανώς εννοούσαν ότι οι εντολές τους εκτελούνταν από τα όργανα τους μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Σε κάθε αγώνα καιροφυλακτούσε ένας διαιτητής να μας οδηγήσει σε απώλεια βαθμών και όλα για όλα παίχθηκαν στο πιο κρίσιμο παιχνίδι, αυτό με την Ναύπακτο. Ντροπή.
Η ομάδα μας δεν ασχολείται με την συνέχεια αυτού του αναξιοπρεπούς πρωταθλήματος. Συγχαρητήρια στην ΕΠΣΝΑ και στην Επιτροπή Διαιτησίας για τα κατορθώματα τους και «καλή επιτυχία» στον πρωταθλητή τους.

Με τιμή
Το Δ.Σ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια