ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

COSMOSSPORT

Έκτακτο δημοτικό συμβούλιο ζητά η παράταξη του Δ. Τραπεζιώτη για το Πανεπιστήμιο



Αίτηση κατέθεσε η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ «ΑΓΡΙΝΙΟ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΡΑ –ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ» προς τον Δήμαρχο Αγρινίου κ. Γεώργιο Παπαναστασίου και τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Κων/νο Ρόκο ζητώντας την σύγκληση έκτακτου δημοτικού συμβουλίου για τα πανεπιστήμια τμήματα και τους φοιτητές.
Το κείμενο της αίτησης είναι το παρακάτω:
Με αφορμή τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι φοιτητές και τις κινητοποιήσεις τους (καταλήψεις κλπ) καθώς επίσης και τη συνεχιζόμενη υποβάθμιση και υπονόμευση των Πανεπιστημιακών Τμημάτων του Δήμου μας, με την παρούσα
ΖΗΤΑΜΕ
Τη σύγκληση Δημοτικού Συμβουλίου (Δ.Σ.) σε έκτατη συνεδρίαση που επιβάλλεται ένεκα του επείγοντος χαρακτήρα των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι φοιτητές και του κινδύνου που παράγεται για τα εναπομείναντα Πανεπιστημιακά Τμήματα στον Δήμο μας από τη συνεχή και συστηματική υπονόμευσή τους.
Το θέμα της έκτακτης συνεδρίασης του Δ. Σ. μπορεί να έχει ως εξής:
«Προβλήματα και προοπτική των Πανεπιστημιακών Τμημάτων του Δήμου μας. Ανάληψη πρωτοβουλιών για τη στήριξή τους».
Αγρίνιο, 11/04/2016
Ο Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης
«ΑΓΡΙΝΙΟ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΡΑ – ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ»
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΡΑΠΕΖΙΩΤΗΣ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια