ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

COSMOSSPORT

Αγρίνιο:"ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΑΙΜΑ",ηχηρό μήνυμα προς όλους από την ΛΕ.ΜΟΤ.Αγρινίου,άφαντη η Δημοτική Αρχή


Στο Δημοτικό Συμβούλιο το απόγευμα στις 7:00,νέα διαμαρτυρία.

Ολοκληρώθηκε πριν λίγο η παράσταση διαμαρτυρίας από την Λέσχη Μοτοσυκλέτας Αγρινίου στην Ε.Ο Αγρινίου Αντιρρίου έξω από το ΚΤΕΛ Αγρινίου.
Τα μέλη της λέσχης παρέταξαν τις μηχανές στους στο κέντρο της Ε.Ο διαμαρτυρόμενοι για τα συχνά τροχαία στο σημείο κραμανιόλα με αποκορύφωμα το θανατηφόρο τροχαία με τον φοιτητή πριν λίγες εβδομάδες.
Αστυνομικοί της Τροχαίας Αγρινίου ρύθμισαν την κυκλοφορία κατά την διάρκεια της 30λεπτης περίπου διαμαρτυρίας.




Ο πρόεδρος της ΛΕ.ΜΟΤ.Αγρινίου Μάκης Φεγγούλης σε δηλώσεις του μεταξύ άλλων ανέφερε ότι αν άμεσα δεν γίνει η προβλεπόμενη διάβαση πεζών και η οριστική λύση με την κυκλοφορία των οχημάτων,(σηματοδότες,κόμβο,κλπ),η ΛΕ.ΜΟΤ.Αγρινίου θα προβεί σε πολύ δυναμικές κινητοποιήσεις .
Ο ίδιος καταγγέλλει την απουσία σήμερα εκπροσώπων της Δημοτικής Αρχής Αγρινίου,και είναι εξοργισμένος με την στάση τους.
Αποφάσισαν το απόγευμα να μεταβούν στο Δημοτικό Συμβούλιο Αγρινίου και να διαμαρτυρηθούν εκ νέου.


Δεν ξέχασαν τους φίλους τους ,τα αδικοχαμένα νέα παιδιά, τα οποία είχαν στις μηχανές τους.




Στο σημείο βρέθηκε ο Στέλιος Μερμίγκης από το "Ανυπότακτο Αγρίνιο",το οποίο στηρίζει την


σημερινή δράση της λέσχης(ακολουθεί η ανακοίνωση).

Οι κ.Δ.Τραπεζιώτης και ο κ,Στ.Καμμένος από το "Αγρίνιο Ανατροπή τώρα,πολίτες σε δράση".
πού είχε καταθέσει μηνυτήρια αναφορά για την «Εθνική Καρμανιόλα»



Ο κ.Τραπεζιώτης ανέφερε ότι σύντομα θα δώσει στην δημοσιότητα σημαντικά στοιχεία για το θέμα.


















Κατά την διαμαρτυρία ενημέρωναν με φυλλάδια τους διερχόμενους οδηγούς οι οποίοι χαιρετούσαν την δράση.



Η Ανακοίνωση από το Ανυπότακτο Αγρίνιο

Tο ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ δηλώνει την συμπαράσταση του και την συμμετοχή του στη δράση-διαμαρτυρία, που έχει προγραμματίσει για σήμερα στις 2:30 το μεσημέρι η Λέσχη Μοτοσυκλέτας Αγρινίου και καλεί την τοπική κοινωνία να δυναμώσει με την παρουσία της την πρωτοβουλία.

Αυτή η κοροϊδία των ανευθυνοπεύθυνων πρέπει να σταματήσει τώρα, για να μπει τέρμα σε αυτή την «καρμανιόλα» της εθνικής οδού.

Έχουμε πολλές φορές διατυμπανίσει σε όλους τους τόνους ότι πρέπει άμεσα να δρομολογηθεί η κατασκευή τουλάχιστον τριών πεζογεφυρών (νοσοκομείο, διασταύρωση «Αι Γιάννη Ριγανά», ΚΤΕΛ), η άρση των μονίμων τσιμεντένιων διαχωριστικών κιγκλιδωμάτων, ο επαρκής ηλεκτροφωτισμός όλου του μήκους του οδικού τμήματος από Ερμίτσα μέχρι τον κόμβο Αμαλίας, η τοποθέτηση κατάλληλου και ασφαλούς διαχωριστικού στο κέντρο του οδοστρώματος, η κατασκευή κυκλικού κόμβου στο Δημοτικό Στάδιο, καθώς και των κόμβων που προέβλεπε η εργολαβία και οι οποίοι ακόμα δεν έχουν υλοποιηθεί, η κατασκευή πεζοδρόμου που να ενώνει τις σχολές του ΟΑΕΔ με την πόλη του Αγρινίου, η κατασκευή κυκλικού κόμβου στην Ερμίτσα, καθώς και η δημιουργία προσβάσεων ομαλής σύνδεσης των παράδρομων.

Τέλος χωρίς καθυστέρηση απαιτείται ριζική μελέτη, ανακατασκευή και βελτίωση του επίμαχου τμήματος της  εθνικής οδού με ισάξια κριτήρια σχεδιασμού  τη λειτουργικότητα και την επικινδυνότητα.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια