ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

30.000 ευρώ πρόστιμο στον 28χρονο που σκότωσε το αδέσποτο


Τριάντα χιλιάδες πρόστιμο επιβλήθηκε στον 28χρονο που πυροβόλησε με αεροβόλο όπλο το αδέσποτο σκυλί στο Αιτωλικό πριν από λίγες ημέρες.

Ο ίδιος στην απολογία του στον Εισαγγελέα ισχυρίστηκε ότι το αδέσποτο επιτέθηκε στην 5 ετών κόρη του που εκείνη την ώρα έπαιζε με το ποδήλατό της στην πλατεία των εργατικών κατοίκων, κάτι που βεβαιώνουν και άλλοι περίοικοι που ήταν μπροστά στο περιστατικό εκείνη την ώρα,όπως αναφέρει το aixmi-news.gr. Όπως λένε οι γείτονες, πρόκειται για έναν άνθρωπο που αγαπά τα ζώα, καθώς έχει στην κατοχή του τρία σκυλιά, τα οποία όμως ζουν σε περιφραγμένο χώρο και μάλιστα στο παρελθόν είχε κατηγορηθεί από άλλους γείτονες, επειδή είχε στο σπίτι του σκύλο και τους ενοχλούσε με το γαύγισμά του.

Ο κατηγορούμενος υποστήριξε, επίσης, ότι πρόθεσή του δεν ήταν να σκοτώσει το σκυλί, αλλά να το εκφοβίσει για να μην κάνει κακό στο παιδί του γι΄ αυτό άλλωστε χρησιμοποίησε το συγκεκριμένο όπλο. Το λόγο για την υπόθεση θα έχει η Δικαιοσύνη στις 7 Σεπτέμβρη που έχει οριστεί η δικάσιμος.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια