ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Στην καλύτερη Πανελλαδική τριάδα της Δράσης "Let's do it 2016" ο Δήμος Αγρινίου


Μια σημαντική διάκριση έλαβε ο Δήμος Αγρινίου στην εκδήλωση για τον προγραμματισμό της Πανελλήνιας Περιβαλλοντικής Δράσης "Let's Do it Greece 2017".

Στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων συντονιστές και εθελοντές του Let’s Do it Greece από όλες τις περιοχές της Ελλάδας, παρουσίασαν τις εμπειρίες τους και συνδιαμόρφωσαν το πρόγραμμα της επόμενης πενταετίας, μέσω ενός εποικοδομητικού διαλόγου,στις 22 Οκτωβρίου.

Το Αγρίνιο ήταν μια από τις τρεις περιοχές με τα περισσότερα σημεία δράσης και με μεγάλο αριθμό συμμετεχόντων,  συλλόγων, ομάδων, οργανώσεων, σχολείων, φορέων, επιχειρήσεων και ευαισθητοποιημένων κατοίκων.

Στην Πανελλήνια συνάντηση το Αγρίνιο εκπροσώπησε ο υπεύθυνη της Ακτίνας Εθελοντισμού και Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Δήμου Αγρινίου κα.Ανθούλα Μακρή.


Στην κα.Μακρή απονεμήθηκε έπαινος συμμετοχής,από τον Συντονιστή της Πανελλήνιας Δράσης,καθώς ο Δήμος Αγρινίου ανήκει στους τρεις πρώτους Δήμους της Ελλάδας με τα περισσότερα σημεία Δράσης στο Let's Do it Greece 2016, που πραγματοποιήθηκε στις 17 Απριλίου 2016.

Το νέο Let's Do it Greece είναι προγραμματισμένο για τις 2 Απριλίου 2017, και το Αγρίνιο βάζει ακόμη πιο ψηλά τον πήχη.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια