ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Τέτοιες εκδηλώσεις προάγουν αθλητισμό και διδάσκουν αλληλεγγύη



Μια από τις καλύτερες αθλητικές εκδηλώσεις ήταν κατά την γνώμη μου αυτή που έγινε χθες στο στολίδι του Αγρινίου,το γήπεδο του Παναιτωλικού.
Ένας φιλανθρωπικός αγώνας που μοίρασε χαμόγελα ταυτόχρονα σε όσους τον ζήσαμε από κοντά και θα μοιράσει χαμόγελα σε όσους θα λάβουν τα είδη που συγκεντρώθηκαν.

Οι παλαίμαχοι του Παναιτωλικού "αντιμετώπισαν" ποδοσφαιρικά για 60 λεπτά την ποδοσφαιρική ομάδα του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών "Ιπποκράτειο",με κοινό σκοπό την συγκέντρωση τροφίμων μεγάλης διάρκειας κυρίως, και άλλων ειδών,ως ενίσχυση στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Αγρινίου.

Ο κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα,έφεραν πράγματα, ενώ έδωσαν το παρόν και στην εξέδρα του γηπέδου στηρίζοντας με το χειροκρότημα τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών.



Το ίδιο και οι εκπρόσωποι συλλόγων ,φορέων και δομών του Αγρινίου,κάτι που άφησε απόλυτα ικανοποιημένους τους συνδιοργανωτές και σκόρπισε χαμόγελα στον Δήμαρχο Αγρινίου κ,Γιώργο Παπαναστασίου και τον αρμόδιο αντιδήμαρχο κ.Κώστα Καλαντζή.






Οι εργαζόμενοι και οι εθελοντές στο Κοινωνικό Παντοπωλείο ήταν εκεί αν και αργία και συγκέντρωσαν τα πράγματα ,ενώ φρόντισαν για την άρτια εξέλιξη της όλης εκδήλωσης.

Η χαρά βέβαια ήταν έκδηλη και στους πρωταγωνιστές,ποδοσφαιριστές και προπονητές.
Οι παλαίμαχοι αγωνίστηκαν μια ακόμη φορά με τα αγαπημένα τους χρώματα,οι "αντίπαλοι" αθλητές έπαιξαν για καλό σκοπό απέναντι σε τοπικούς "θρύλους"του ποδοσφαίρου ,ενώ έντονα έζησαν την αναμέτρηση και οι προπονητές που στήριξαν την εκδήλωση.Φάσεις και τελειώματα αυτών "βγαλμένες από τον πίνακα"και δουλεμένες στην προπόνηση ήταν μερικές μόνο από τις ατάκες στην επίτευξη των γκολ.



Άξιοι συγχαρητηρίων όλοι,από τον απλό κόσμο που ήταν υπόδειγμα,τους επιστήμονες που αν και έχουν πολλές υποχρεώσεις ταξίδεψαν πολλά χιλιόμετρα και αγωνίστηκαν,τους παλαίμαχους που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό ,τους προπονητές  και τους διαιτητές που ήταν εκεί για καλό σκοπό.



Αυτό που έδωσε άλλο χρώμα στην εκδήλωση ήταν η παρουσία πολλών παιδιών,τα οποία ξεχύθηκαν στον αγωνιστικό χώρο ,έπαιξαν "μπάλα" και φωτογραφήθηκαν με αυτούς που "μεγάλωσαν ποδοσφαιρικά",οι γονείς τους.

Κλείνοντας, όλοι χειροκρότησαν όλους!!! ως δείγμα αναγνώρισης της προσπάθειας,προαγωγής του αθλητικού ιδεώδους,της αλληλεγγύης και της φιλοξενίας, σε αυτήν την δύσκολη κατάσταση που βιώνει η χώρα,υπενθυμίζοντας σε όλους ότι ο κόσμος του Αγρινίου  "διψάει" για τέτοια γεγονότα,μακριά από την μιζέρια της καθημερινότητας.

Όλα αυτά με την υποστήριξη της Π.Α.Ε Παναιτωλικός που παραχώρησε τις εγκαταστάσεις και του Ερασιτέχνη Παναιτωλικού.





Ε.Κ.Ρ

1)Υ.Γ πριν λίγες ημέρες στο ίδιο γήπεδο έλαβε χώρα μια ακόμη σπουδαία αθλητική εκδήλωση ,ο τελικός κυπέλλου της Ε.Π.Σ.Αιτ/νιας μεταξύ της Α.Ε.Μ και της Φλόγας Παλαιομάνινας.

2)Υπήρξαν "ηχηρές"απουσίες!!!που πέρασαν απαρατήρητες...

Φωτογραφικό υλικό και βίντεο από την χθεσινή εκδήλωση :ΕΔΩ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια