ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Ημερήσιες προβλέψεις για τα ζώδια 18-4

Αποτέλεσμα εικόνας για agriniolike ζώδια

Κριός
Προσπάθησε σήμερα να κινείσαι με μεγάλη προσοχή και επιφυλακτικότητα, γιατί κάποια επιπολαιότητα μπορεί να σου κοστίσει ακριβά. Η κοινωνικότητά στο θα είναι στα ύψη και με την επικοινωνία με τους γύρω σου να ευνοείται, θα μπορέσεις να υπερασπιστείς επιτυχώς τις ιδέες σου και να βρεις υποστηρικτές. Αυτό συμβάλλει σημαντικά στην εύκολη δρομολόγηση και επίτευξη των στόχων σου, γεγονός που θα αναπτερώσει το ηθικό σου και θα σε κάνει πολύ θετικό.

Αισθηματικές
Συναισθηματικά νιώθεις μια αισιοδοξία και αναθεωρείς επιτέλους τη στάση σου απέναντι στον σύντροφό σου, βγάζοντας στην επιφάνεια την ευχάριστη και τρυφερή πλευρά του εαυτού σου. Αν δεν διατηρείς μόνιμο δεσμό, μια νέα γνωριμία θα σε συναρπάσει και θα δώσει και πάλι ζωή στα ερωτικά σου.

Επαγγελματικές
Στον χώρο της δουλειάς σου θα είσαι υπερκινητικός και εξαιρετικά δυναμικός, με αποτέλεσμα να καταφέρεις να υπερπηδήσεις εμπόδια που σε καθυστερούσαν στα σχέδιά σου και σε εκνεύριζαν. Ως προς τη διαχείριση των οικονομικών σου ήσουν πολύ επιπόλαιος, και τώρα παλεύεις να διορθώσεις τις συνέπειες.



Ταύρος
Σήμερα όλα θα κυλήσουν ήρεμα στη ζωή σου και δεν θα χρειαστεί να αγχωθείς για κάτι. Ακόμη και κάποια δυσάρεστη λεπτομέρεια να προκύψει, έχεις πλέον την πείρα αλλά και τη διάθεση να την ξεπεράσεις άμεσα, χωρίς να σε πτοήσει. Με αυτή σου τη στάση απέναντι στα γεγονότα και τις εξελίξεις, προβλέπεται να έχεις μια ήρεμη καθημερινότητα για πολύ καιρό ακόμη.

Αισθηματικές
Στον αισθηματικό τομέα, όλα πάνε μια χαρά και θα μπορέσεις έτσι να κάνεις σχέδια για το μέλλον της σχέσης σου, επιδιώκοντας ακόμη και κάποια επισημοποίηση. Τα νέα όμως είναι ευχάριστα και για σένα που δεν έχεις κάποια σχέση αυτό το διάστημα, αφού μια αναπάντεχη γνωριμία θα σε συναρπάσει και θα σε χαροποιήσει πολύ.

Επαγγελματικές
Φρόντισε να τακτοποιήσεις επαγγελματικά ζητήματα σήμερα που τα άστρα σε ευνοούν, ώστε να ξεφύγεις από τη στασιμότητα του τελευταίου διαστήματος και να κάνεις πράγματα που θα εξασφαλίσουν την καριέρα σου. Τα οικονομικά σου βρίσκονται σε πολύ άσχημη κατάσταση και θα πρέπει να γίνεις πιο εγκρατής και πειθαρχημένος για να βγεις από το αδιέξοδο.



Δίδυμοι
Οι συνθήκες της ημέρας είναι ιδανικές, ώστε να κάνεις μια ανασκόπηση της ζωής σου και να αναθεωρήσεις γνώμες ή τακτικές για πρόσωπα και καταστάσεις. Αυτό θα σε βοηθήσει να αποφύγεις λάθη του παρελθόντος και να κάνεις σωστές επιλογές και κινήσεις από εδώ και στο εξής. Αν έχεις πάντα σαν γνώμονα τη λογική, όλα θα εξελίσσονται μια χαρά.

Αισθηματικές
Το ασυγκράτητο πάθος και η απίστευτη φαντασία σου σήμερα θα σε φέρει πολύ κοντά με τον σύντροφό σου και θα οδηγηθείς σε νέες ερωτικές περιπέτειες μαζί του, που θα αναθερμάνουν το κλίμα μεταξύ σας. Αν είσαι αδέσμευτος, θα κάνεις πολλές γνωριμίες και ενδεχομένως να βρεις ανάμεσα σε αυτές αυτό που ψάχνεις.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου καλό θα ήταν να γίνεις πιο οργανωτικός και συνεπής, ως προς τη διαχείριση των υποχρεώσεών σου, ώστε να φτάσεις στο επίπεδο που θες. Τα οικονομικά σου έχουν αρχίσει να βελτιώνονται κάπως, αλλά μην επαναπαύεσαι και φρόντισε να εξαντλήσεις όλα τα περιθώρια βελτίωσης που υπάρχουν.



Καρκίνος
Σήμερα οι πολλές υποχρεώσεις που θα κληθείς να διεκπεραιώσεις και οι απανωτές αλλαγές που θα λάβουν χώρα στη ζωή σου, θα σε κάνουν εξαιρετικά νευρικό και κυκλοθυμικό. Όλο αυτό ίσως σε κάνει να ψάχνεις αφορμές να ξεσπάς στους γύρω σου τα νεύρα σου, κάτι που αργότερα θα μετανιώσεις. Χαλάρωσε λοιπόν και μείνει ψύχραιμος, ώστε να αποφύγεις να βρεθείς σε ανεπιθύμητες καταστάσεις.

Αισθηματικές
Στον αισθηματικό τομέα, έχεις πλέον αρχίσει να βρίσκεις τους ρυθμούς σου, ώστε να είσαι ικανοποιημένος και να παίρνεις από τη σχέση σου όσα έχεις ανάγκη. Αν βαδίζεις σε μοναχικά μονοπάτια, θα προκύψει μια ευχάριστη επανασύνδεση με έναν παλιό έρωτα και έτσι θα μπορέσεις να ολοκληρώσεις αυτό που είχες αφήσει στη μέση.

Επαγγελματικές
Στον επαγγελματικό τομέα όλα φαίνεται να πηγαίνουν μια χαρά και το έδαφος είναι κατάλληλα στρωμένο για τη δρομολόγηση πλάνων, που καιρό τώρα σχεδίαζες. Τα οικονομικά σου σε αγχώνουν πολύ και θα αποφασίσεις να ενεργοποιηθείς, ώστε να βρεις επιπλέον πηγές εσόδων, που θα σε ανακουφίσουν.



Λέων
Η σημερινή ημέρα προβλέπεται εξαιρετικά ευοίωνη, οπότε εκμεταλλεύσου το και προώθησε τολμηρά σχέδια και πρωτοποριακές ιδέες, αφού η επιτυχία φαίνεται να είναι δεδομένη. Όλο αυτό το κλίμα σε γεμίζει αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία, ώστε να συνεχίσεις να παίρνεις ρίσκα και να φτάνεις ολοένα και πιο κοντά στην κορυφή.

Αισθηματικές
Σήμερα θα πρέπει να προσέξεις πολύ τα λόγια σου και τις πράξεις σου, γιατί θα είναι εύκολο να παρεξηγηθείς από τον σύντροφό σου και να τον πληγώσεις άθελά σου. Προτίμησε να γίνεις λοιπόν πιο εσωστρεφής, προκειμένου η σχέση σου να βγει αλώβητη από το αρνητικό κλίμα της ημέρας. Αν εξακολουθείς να αναζητάς τον άνθρωπο που θα σε κάνει ευτυχισμένο, έχε τις κεραίες σου ανοιχτές, γιατί κάπου πολύ κοντά σου βρίσκεται ένας μεγάλος έρωτας.

Επαγγελματικές
Στα εργασιακά σου, ευνοούνται νέες συνεργασίες και δυναμικά ξεκινήματα, αλλά για να μπορέσεις να αποκομίσεις τα μέγιστα θα πρέπει να δουλέψεις πολύ και σκληρά. Μόνο έτσι θα πετύχεις τους στόχους σου και φτάσεις στο επίπεδο που θες. Ζητήματα οικονομικής φύσεως που έμεναν στάσιμα και σε εκνεύριζαν, ξεμπλοκάρουν και επιτέλους θα πάρεις κάποιες βαθιές ανάσες.



Παρθένος
Από σήμερα και στο εξής θα είσαι πολύ δημοφιλής και οι απόψεις σου θα βρίσουν απίστευτη ανταπόκριση και πολλούς υποστηρικτές και συμμάχους. Αυτό θα σου δώσει την απαραίτητη ώθηση και αυτοπεποίθηση, ώστε να δρομολογήσεις όσα καιρό τώρα σχεδιάζεις και των οποίων η επιτυχία θα σε καταξιώσει στα μάτια όλων. Η ικανοποίησή σου θα είναι πολύ υψηλή, όχι μόνο γιατί τα κατάφερες, αλλά κυρίως γιατί συνειδητοποίησες ότι περιστοιχίζεσαι από άτομα που σε νοιάζονται και χαίρονται με τη χαρά σου.

Αισθηματικές
Οι πλανήτες στο σύνολό τους επηρεάζουν θετικά ζητήματα αισθηματικής φύσεως κι εσύ βρίσκεις την ευκαιρία και τις κατάλληλες συνθήκες, ώστε να κάνεις κάποιες απαραίτητες συζητήσεις και ξεκαθαρίσματα με τον σύντροφό σου, που θα σε βοηθήσουν να ηρεμήσεις και να αναβαθμίσεις τη σχέση σου. Αν βαδίζεις σε μοναχικά μονοπάτια, η μοίρα θα σε φέρει σε επαφή με ένα πρόσωπο, η γνωριμία με το οποίο έχει πολλές πιθανότητες να εξελιχθεί σε ερωτική περιπέτεια.

Επαγγελματικές
Στο χώρο της δουλειάς σου όλα κυλούν ομαλά και έτσι μπορείς να προβείς άφοβα στο κλείσιμο νέων συμφωνιών και συνεργασιών, που θα σε πάνε ένα επίπεδο πιο πάνω. Τα οικονομικά σου από την άλλη, διανύουν μια εξαιρετικά δύσκολη περίοδο, αλλά σύντομα θα καταφέρεις να ανακάμψεις κάνοντας τις κατάλληλες κινήσεις.



Ζυγός
Η σημερινή ημέρα σου προσφέρει όλες τις προοπτικές και ευκαιρίες, προκειμένου να βάλεις μια τάξη και σειρά στη ζωή σου. Θα καταφέρεις να απαλλαγείς οριστικά από οτιδήποτε δυσάρεστο ή να διορθώσεις οτιδήποτε προβληματικό. Αξιοποίησε σε κάθε σου δυσκολία τη θέληση των κοντινών σου ανθρώπων να σε βοηθήσουν, αφού πράγματι θα σου λύσουν τα χέρια με καταστάσεις που αδυνατείς να διαχειριστείς μόνος σου.

Αισθηματικές
Σήμερα θα έχεις τη δυνατότητα να διώξεις κάθε μαύρο σύννεφο που υπάρχει στη σχέση σου και δε σε αφήνει να χαλαρώσεις. Αυτό βέβαια σε συνεργασία με τον σύντροφό σου, ο οποίος κατανοεί εξίσου το πρόβλημα που υπάρχει και θέλει να κάνει ό, τι μπορεί για να το διορθώσει. Εσύ που ανήκεις στην κατηγορία των αδέσμευτων του ζωδίου, μην κάθεσαι με σταυρωμένα τα χέρια και κάνε ό, τι κρίνεις απαραίτητο, προκειμένου να αλλάξεις το κλίμα στα ερωτικά σου.

Επαγγελματικές
Στον χώρο της δουλειά σου, καλό θα ήταν σήμερα να είσαι προσγειωμένος και δραστήριος, ώστε να προωθήσεις σχέδια και ιδέες που θα σε ωφελήσουν σημαντικά στο άμεσο μέλλον. Η αβεβαιότητα σε οικονομικά ζητήματα συνεχίζεται αφού τα απανωτά έξοδα δε σε αφήνουν να χαλαρώσεις. Οργανώσου σωστά και ψάξε για πηγές περεταίρω εσόδων.



Σκορπιός
Η αναστάτωση και η γενικότερη σύγχυση που θα επικρατήσει στη ζωή σου, θα σε αποσυντονίσει εντελώς και θα σε βγάλει από το πρόγραμμα και τη ρουτίνα σου. Είναι λογικό όλο αυτό το κλίμα να σε αποδιοργανώσει, αλλά φρόντισε να ανασυνταχθείς άμεσα, για να μη χάσεις κάθε έλεγχο. Προς το τέλος της ημέρας επιδίωξε να βρεις χρόνο να ξεκουραστεί, γιατί το χρειάζεσαι.

Αισθηματικές
Επιδίωξε να κάνεις μια ήρεμη και ώριμη συζήτηση με τον σύντροφό σου, ώστε να κάνετε ξεκάθαρα κάποια πράγματα και γνωρίζοντας που βαδίζετε, να μη βασανίζεται κανένας από τους δυο σας. Εσύ που βαδίζεις χέρι-χέρι με τη μοναξιά, θα καταφέρεις σύντομα άμεσα να απαλλαγείς από αυτή, μέσω μιας αναπάντεχης γνωριμίας.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου σημειώνεις σημαντική πρόοδο, καθώς οι επιτυχίες σου αφενός αναπτερώνουν το ηθικό σου και αφετέρου σε καταξιώνουν στα μάτια συναδέλφων και ανωτέρων σου, ενώ οι τελευταίοι σε ανταμείβουν ανάλογα. Τα οικονομικά σου βελτιώνονται κάπως, αλλά απόφυγε σήμερα ρίσκα και ανοίγματα, γιατί ίσως δεν έχουν τα αποτελέσματα που επιθυμείς και οδηγήσουν σε αδιέξοδο.



Τοξότης
Έχεις πλέον βρει τους ρυθμούς σου και η πορεία που έχεις χαράξει είναι απόλυτα ορθή, οπότε μην αφήσεις κανένα εμπόδιο ή σχόλιο τρίτου ατόμου να σε επηρεάσει. Να έχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και την κρίση σου και να είσαι σίγουρος ότι το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει για τις κινήσεις σου.

Αισθηματικές
Θα έχεις τη δυνατότητα να περάσεις μια όμορφη και ευχάριστη ημέρα με τον αγαπημένο σου, αφού έχετε λυμένα όλα σας τα θέματα και είστε ανεπηρέαστοι από οτιδήποτε αρνητικό. Εσύ που ανήκεις στην κατηγορία των αδέσμευτων του ζωδίου, τα άστρα θα σταθούν αρωγοί ώστε να γνωρίζεις τον έρωτα της ζωής σου.

Επαγγελματικές
Έχεις όλα τα φόντα να πετύχεις οτιδήποτε επιδιώξεις στον επαγγελματικό τομέα και να απολαύσεις την απόλυτη επιτυχία. Συνέχισε με τους ίδιους ρυθμούς και τακτικές και όλα θα γίνουν πολύ σύντομα.



Αιγόκερως
Καλό θα ήταν να σταματήσεις να προσποιείσαι ότι όλα στη ζωή σου είναι ιδανικά και να παραδεχτείς την πικρή αλήθεια. Έχεις κάνει αρκετά λάθη στο παρελθόν και τώρα οι συνέπειες σε στενοχωρούν βαθιά μέσα σου. Αν θες πραγματικά να είσαι καλά, ανασκουμπώσου και δώσε τον καλύτερό σου εαυτό προκειμένου να κάνεις ό, τι είναι απαραίτητο.

Αισθηματικές
Ο άνθρωπος που έχεις επιλέξει να είναι δίπλα σου σου αποδεικνύει καθημερινά και με κάθε τρόπο την μεγάλη αγάπη και το ενδιαφέρον του για σένα και οφείλεις να κάνεις ό, τι μπορείς για να του το ανταποδώσεις. Εσύ που δεν έχεις βρει ακόμη κάτι σπουδαίο στη ζωή σου, θα καταφέρεις πολύ σύντομα να απαλλαγείς από τη μοναξιά σου, καθώς τη θέση της θα πάρει μια απρόσμενη ερωτική περιπέτεια.

Επαγγελματικές
Προσπάθησε σήμερα να είσαι σε διαρκή επαγρύπνηση στο χώρο της δουλειάς σου, διότι πολλές και συμφέρουσες θα είναι οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν. Στον οικονομικό τομέα, καλό θα ήταν να αρχίσεις να φέρεσαι πιο υπεύθυνα και με εγκράτεια, διότι η καταναλωτική σου μανία σε έχει φέρει σε αδιέξοδο.



Υδροχόος
Οι απανωτές ανατροπές και εξελίξεις θα σε αναστατώσουν και θα σε βγάλουν από τη ρουτίνα σου, αλλά μην πανικοβάλλεσαι γιατί σύντομα θα διαπιστώσεις ότι είναι για καλό, αφού η νέα πραγματικότητα θα είναι πολύ κοντά στις προσδοκίες σου. Φρόντισε να διευθετήσεις προβλήματα που σχετίζονται με την οικογένεια και το σπίτι σου, ώστε να είσαι ήρεμος.

Αισθηματικές
Τα πράγματα στην ερωτική σου ζωή φαίνεται να πηγαίνουν μια χαρά, οπότε συνέχισε να είσαι το ίδιο ήρεμος και διαλλακτικός με τον αγαπημένο σου, ώστε να συνεχιστεί αυτό για πολύ καιρό ακόμη. Αν βρίσκεσαι σε φάση αναζήτησης, βγες έξω έστω και με το ζόρι, καθώς κάποια φλερτ θα σε ανανεώσουν και θα τονώσουν αρκετά την αυτοπεποίθηση.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου θα επιχειρήσεις αλλαγές που θα διευκολύνουν την επίτευξη των στόχων σου, αλλά σε αυτή την προσπάθεια δεν θα είσαι μόνος. Αντίθετα θα έχεις συμμάχους, πολλά άτομα από τον χώρο της εργασίας σου, γεγονός που καθιστά πιο εύκολο το εγχείρημά σου. Τα οικονομικά σου χρειάζονται σωστό προγραμματισμό, ώστε να καταφέρεις να ορθοποδήσεις.


Ιχθείς
Η πίεση και το άγχος του τελευταίου διαστήματος σε έχουν καταβάλλει και είναι λογικό να μην έχεις τις ίδιες αντοχές με πριν. Αντί να ζορίζεις κι άλλο τον εαυτό σου, προτίμησε να χαλαρώσεις και να γεμίσεις τις μπαταρίες σου, ώστε να επανέλθεις δριμύτερος.

Αισθηματικές
Η σχέση σου έχει γίνει ιδανική και αυτό οφείλεται εξίσου στις προσπάθειες τις δικές σου όσο και του συντρόφου σου. Απόλαυσε το τώρα και φρόντισε να επικεντρώνεσαι πάντα στα θετικά. Αν είσαι αδέσμευτος, μια νέα γνωριμία θα έρθει να σε βγάλει από τη μιζέρια σου και να σου δώσει απίστευτη χαρά και όρεξη για ζωή.

Επαγγελματικές
Τα πράγματα στο χώρο της δουλειά σου είναι ομαλά και στρωμένα, με αποτέλεσμα να είσαι πλέον σε θέση να προωθήσεις μεγαλόπνοα σχέδια και ιδέες που θα σε βοηθήσουν να σημειώσεις απίστευτη πρόοδο. Στα οικονομικά σου έχεις βγει εκτός προϋπολογισμού, οπότε οργανώσου καλά και μην κάνεις ανούσια έξοδα.

προβλέψεις:tlife.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια