ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Καιρός:Πρόγνωση για την Τρίτη 25-4

Αποτέλεσμα εικόνας για agriniolike καιρός

Την Τρίτη 25 Απριλίου 2017, σε ολόκληρη τη χώρα περιμένουμε βελτιωμένο καιρό με λίγες μόνο τοπικές νεφώσεις και περιορισμένη κατά τόπους ορατότητα ή ομίχλες τις πρωινές και βραδινές ώρες. Από το μεσημέρι και μετά, οι νεφώσεις στα ορεινά ηπειρωτικά θα είναι περισσότερες και ενδέχεται να εκδηλωθούν όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες σε ορεινά τμήματα της Δυτικής Μακεδονίας, της Ηπείρου και της Κεντρικής Θεσσαλίας.

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 2 έως 20 βαθμούς, στη Βόρεια Ελλάδα από 5 έως 22 βαθμούς, στην Κεντρική και Ανατολική Ελλάδα από 7 έως 23 βαθμούς, στη Δυτική και Νότια Ελλάδα από 8 έως 22 και στα νησιά του Αιγαίου από 9 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από ανατολικές κυρίως διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι, στρεφόμενοι σταδιακά στα δυτικά τμήματα σε νότιους με ίδιες εντάσεις και στα ανατολικά τμήματα σε βόρειους, επίσης με ίδιες εντάσεις. Στο Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι, 2 με 4 μποφόρ. Ανατολικοί άνεμοι εντάσεων 3 με 4 μποφόρ θα επικρατήσουν στο Ιόνιο, ενισχυόμενοι πρόσκαιρα στα νότια πελάγη σε μέτριους 5 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται λίγες νεφώσεις και περιορισμένη τοπικά ορατότητα νωρίς το πρωί. Οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοανατολικές διευθύνσεις με εντάσεις έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 12 έως 22 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται πρόσκαιρες νεφώσεις και περιορισμένη τοπικά ορατότητα κατά τις βραδινές κυρίως ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι, 3 με 5 μποφόρ, και μετά το μεσημέρι από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις ασθενείς. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 11 έως 20 βαθμούς.
πρόγνωση:meteo.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια