ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Ξεκίνησαν οι επαφές για τη 2nd Nostos Expo 2017



Συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης κο. Γεώργιο Τζιάλλα πραγματοποίησαν ο Δήμαρχος Ναυπακτίας κος. Παναγιώτης Λουκόπουλος και ο Αντιδήμαρχος Ναυπακτίας κος. Γιάννης Σύψας στην Αθήνα. Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκε η 2nd Nostos Greek Alternative Tourism Expo 2017.

Ο Γενικός Γραμματέας τόνισε τη στήριξη τόσο του Υπουργείου όσο και την προσωπική στη συνέχιση της προσπάθειας του Δήμου Ναυπακτίας για την καθιέρωση της Έκθεσης Εναλλακτικού Τουρισμού και την περαιτέρω ανάπτυξή της με επίκεντρο το Δήμο Ναυπακτίας. Κοινή επιδίωξη των δύο πλευρών αποτελεί η προβολή του συνόλου των δυνατοτήτων εναλλακτικών δραστηριοτήτων της χώρας σε διεθνές επίπεδο, δεδομένου ότι ο εναλλακτικός τουρισμούς αποτελεί αυτή τη στιγμή την πιο ραγδαία αναπτυσσόμενη μορφή τουρισμού παγκοσμίως.



Ο Αντιδήμαρχος Ναυπακτίας κος. Γιάννης Σύψας πραγματοποίησε δύο ακόμη συναντήσεις με τον Πρόεδρο του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων κο. Κωνσταντίνο Βαρλαμίτη και τον αναπληρωτή Γενικό Γραμματέα της FedHATTA κο. Νικόλα Κελαϊδίτη. Ο κος. Βαρλαμίτης επίσης δήλωσε τη στήριξή του στη 2nd Nostos Expo 2017 και αναμένεται μάλιστα να συμμετέχει και ως κεντρικός ομιλητής στα workshops της Nostos Conference. Ενώ, ο κος. Κελαϊδίτης σημείωσε το έντονο ενδιαφέρον που υπάρχει από το σύνολο των μελών της Ομοσπονδίας Συνδέσμων Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Πρακτορείων για τη 2nd Nostos Expo δεδομένης της εξαιρετικής εκκίνησης της διοργάνωσης την περυσινή χρονιά. Το επόμενο διάστημα αναμένεται να συνεχιστούν οι επαφές με πολιτειακούς παράγοντες και εκπροσώπους φορέων του τουριστικού και ταξιδιωτικού κλάδου από την Ελλάδα και το εξωτερικό εν όψει της 2nd Nostos Greek Alternative Tourism Expo 2017.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια