ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Στις 6 Απριλίου τα εγκαίνια της Έκθεσης εNAF στο Φετιχιέ Τζαμί


Η εταιρική υπευθυνότητα αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του τρόπου με τον οποίο δραστηριοποιείται η «Πλαστικά Κοτρώνης» που στηρίζει προσπάθειες, οι οποίες αναπτύσσουν το διάλογο για τη βελτίωση της καθημερινότητας και του τρόπου ζωής των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής. Για το λόγο αυτό, η Εταιρείας συμμετέχει ως χορηγός στην Έκθεση του Προγράμματος εNAF. Τα εγκαίνια της Έκθεσης θα πραγματοποιηθούν στο Φετιχιέ Τζαμί (Λιμάνι Ναυπάκτου), την Πέμπτη 6 Απριλίου, στις 19:00.

Ο ιστορικός οικισμός της Ναυπάκτου θα βρεθεί στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος έως και τις 11 Ιουνίου 2017, με αφορμή τη συγκεκριμένη Έκθεση που αφορά στα αποτελέσματα της α’ φάσης ερευνητικού προγράμματος που εκπονείται από το Τμήμα Αρχιτεκτόνων του Πανεπιστημίου Πατρών.

Αναλυτικότερα, στο πλαίσιο Προγραμματικής Σύμβασης Πολιτισμικής Ανάπτυξης του Πανεπιστημίου Πατρών με το Δήμο Ναυπακτίας και υπό την επίβλεψη του ΥΠΠΟΑ, το πρόγραμμα εNAF αφορά στην «Αναγνώριση, Τεκμηρίωση και Προτάσεις για την Ανάδειξη και Προστασία του Ιστορικού Οικισμού της Ναυπάκτου».

Με απώτερο σκοπό έναν ουσιαστικό μελλοντικό σχεδιασμό, που θα εξασφαλίζει την αρμονική συνύπαρξη ανθρώπων και μνημείων, η έρευνα σταχυολογεί τις φάσεις εξέλιξης του πολεοδομικού ιστού και των παραγόντων που διαμόρφωσαν τη σημερινή δομή της πόλης.

Από τις 7 Απριλίου έως τις 11 Ιουνίου 2017 η Έκθεση θα είναι επισκέψιμη για το κοινό (Πέμπτη έως Κυριακή 19:00-21:00), ενώ κατόπιν συνεννόησης ο χώρος θα είναι διαθέσιμος τις πρωινές ώρες για εκπαιδευτικές επισκέψεις.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια