ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Επίσκεψη του Δ.ΙΕΚ Αγρινίου στην εταιρεία Agrino



Οι καταρτιζόμενοι της ειδικότητας «Στέλεχος Διατροφής & Διαιτολογίας» του Δ.ΙΕΚ Αγρινίου, στα πλαίσια του μαθήματος “’Αρχές Διατροφής ΙΙ’”, επισκέφτηκαν την Τετάρτη 5 Απριλίου 2017 το εργοστάσιο της επιχείρησης «ΕΥ.ΓΕ. Πιστιόλας Α.Ε.», γνωστής και ως Agrino, στο Αγρίνιο.
Οι καταρτιζόμενοι ξεναγήθηκαν στους χώρους του εργοστασίου (αποθήκες, παραγωγή, ποιοτικός έλεγχος κλπ) από το στέλεχος της επιχείρησης κ. Κίτσο Γεώργιο και την Τεχνολόγο Τροφίμων της εταιρείας κ. Χαντζάρα Δήμητρα και ενημερώθηκαν σχετικά με τις ποικιλίες ρυζιού και οσπρίων, τη θρεπτική τους αξία, την παραγωγή και την αξιοποίησή τους. Αξιοσημείωτη ήταν και η αναφορά στην εκμετάλλευση των αποβλήτων τα οποία η εταιρεία διαχειρίζεται προς όφελός της. Έντονο υπήρξε το ενδιαφέρον από τους καταρτιζόμενους, οι οποίοι έθεσαν τα ερωτήματά τους, ενώ η επιχείρηση πρόσφερε προϊόντα της εταιρείας σ’ αυτούς.



Η εκπαιδευτική επίσκεψη οργανώθηκε και συντονίστηκε από την εκπαιδεύτρια του μαθήματος κ. Λυμπέρη Μαίρη, Διαιτολόγο - Διατροφολόγο.
Η διοίκηση του Δ.ΙΕΚ Αγρινίου ευχαριστεί θερμά την εταιρεία Agrino για τη θερμή υποδοχή και ξενάγηση των καταρτιζομένων.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια