ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Συνεδριάζει τη Μεγάλη Δευτέρα το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Ελλάδας


Η συγκρότηση της Επιτροπής Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας είναι το πρώτο θέμα που θα απασχολήσει την επόμενη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου.
Η 7η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί τη Μεγάλη Δευτέρα 10 Απριλίου και ώρα 3 το μεσημέρι στην Πάτρα, στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβούλιου στο ισόγειο του κτιρίου της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας (Ν.Ε.Ο. Πατρών – Αθηνών 32 και Αμερικής).
Κατά τη διαδικασία θα εκλεγούν 13 μέλη, συμπεριλαμβανομένου και του Προέδρου, ο οποίος είναι ο αρμόδιος με το αντικείμενο Αντιπεριφερειάρχης. Από τα 12 μέλη της Επιτροπής, τα 7 προέρχονται από την πλειοψηφία και τα 5 από το σύνολο της μειοψηφίας. Ανάλογα ορίζονται και ισάριθμα αναπληρωματικά μέλη, με αύξουσα σειρά αναπλήρωσης.
Αρμοδιότητες της Επιτροπής είναι η παροχή γνώμης επί των Μελετών Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (Μ.Π.Ε.) για όποια έργα και δραστηριότητες απαιτείται αυτή, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, καθώς και κάθε άλλη αρμοδιότητα που σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία ανήκει στο Περιφερειακό Συμβούλιο, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο άρθρο 282, παρ. 1α του Ν. 3852/2010.
Μεταξύ των υπολοίπων θεμάτων που θα συζητηθούν, είναι και ο προγραμματισμός των προσλήψεων έκτακτου προσωπικού ιδιωτικού δικαίου, ορισμένου χρόνου για το τρέχον έτος.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια