ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Απατεώνες ζητούσαν χρήματα για δήθεν αποκατάσταση ζημιών στο μοναστήρι Βαρνάκοβας

Αποτέλεσμα εικόνας για αγρινιολικε βαρνάκοβα

Οι απατεώνες ενεργούσαν υποτιθέμενο έρανο για αποκατάσταση ζημιών μοναστηριού της περιοχής

Οι πολίτες να είναι ιδιαίτερα επιφυλακτικοί όταν άγνωστα άτομα τους προσεγγίζουν και με οποιοδήποτε πρόσχημα τους ζητούν χρήματα


Εξιχνιάστηκαν άμεσα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ναυπάκτου, τρεις περιπτώσεις απάτης σε βάρος ηλικιωμένων πολιτών, οι οποίες τελέστηκαν χθες το μεσημέρι, στο Ριγάνι Ναυπακτίας.

Δράστες είναι δυο ημεδαποί, άνδρας - γυναίκα, ηλικίας 20 και 37 ετών αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη απάτης κατά συναυτουργία.

Ειδικότερα, οι δράστες προφασιζόμενοι ότι διενεργούν έρανο για την αποκατάσταση ζημιών της Ιεράς Μονής Παναγίας Βαρνάκοβας, προσέγγισαν τρεις πολίτες και τους απέσπασαν συνολικά το χρηματικό ποσό των εξήντα ευρώ.

Οι απατεώνες, για να γίνουν πιο πειστικοί, προσέφεραν στους ηλικιωμένους ένα άρωμα, πείθοντας τους ότι πρόκειται για μύρο, το οποίο τους δίνεται από την Ιερά Μονή για ευλογία.

Από την άμεση και ενδελεχή έρευνα που ενήργησαν οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Ναυπάκτου, ταυτοπιηθηκαν τα πλήρη στοιχεία των δυο δραστών, ενώ σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη τους.

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας για μια ακόμα φορά παρακαλεί τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα επιφυλακτικοί όταν άγνωστα άτομα τους προσεγγίζουν ή τους τηλεφωνούν και με οποιοδήποτε πρόσχημα τους ζητούν χρήματα.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των δυο δραστών θα υποβληθεί άμεσα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μεσολογγίου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια